|
| Eгоцентричен и самовлюбен... |
 |
Регистриран на: 28 Яну 2009, 22:38 Местоположение: 272 аудитория Благодарил (а): 844 пъти. Поблагодарили: 1020 пъти.
|
_Stella_ написа: Охоо, докарахме те и теб Аз ли имам честта да съм първа? Давайм направи ми сефтето=) Да видим какво да те попитам: 1. От какво те е страх най-много? Аз съм безтрашен Мммм по принцип самота, тъга, тея състояния мн ме депресират. Една приятелка мн се смя като й казах, че най-много се страхувам от самотата, а тя ми се смя 2 минути и после вика "Ама ти сериозно ли?" Другите хора е страхуват от височини, от болести, от 2. Кое е нещото, което най-много обичаш? забавления 3. А това, което мразиш и изобщо можеш ли да мразиш? Чак да мразя, някой като ме дразни, ако ми е в категорията го слагам на мястото. Ако не ми е в категорията, си мълча тактично, докато стана неговата категория. Aма да си тровя мислите с омраза, не мерси... 4. Оптимист, песимист или реалист? умерен оптимист 5. Кой ти е любимият цвят? жълт 6. Блондинка или брюнетка? Цвета на косата е доста в дъното на класацията на критериите, спред които оценявам едно момиче. По принцип харесвам правите коси, цвета е все тая. 7. Подреди следните неща по важност - любов, кариера, семейство, приятели. любов и кариера нямам, за да ги оценя адекватно и да ги подредя, семейството си мн го учважавам и ценя, а приятелите са си приятели - купонче, дискотечка, не мога да ги съпоставя... 8. Какво мислиш за мен? Ммммммм.... Секси зайка си ти 9. Как мислиш - по-добре да излъжеш и така да спасиш нещо, или да кажеш истината и да го развалиш? По принцип не се занимавам с тълкуването на абстрактни въпроси и такива сърцераздирателни дилеми не са ми на дневен ред. Вие момичетата мн ги обичате тея морални казуси. Аз обаче винаги ги решавам по рационален критерий нещата. Вярвам, че винаги има по-правилен вариант, който нерядко е неморален, непопулярен и неоценен. Аз не се страхувам да поставям рационалното пред моралното, правил съм го, плащал съм си след тва, и пак ще го правя, когато се наложи. 10. Кое е най-силното ти желание? Мммм аз нямам несбъднати мечти. В момента се сещам все за дребни житейски желания - да си взема изпита утре, да свърши сесията, да ми останат пари за Плазата в сряда, да дойдат хубави зайки на есен в ЮФ... 11. Любима книга? Ако питаш за художествена литература, не съм от запалените читатели. Имена като Чък Паланюк (не знам дали го написах правилно) и тем подобни са ми тера инкогнита. Предпочитам научни и научно популярни книги, но не съм запален читател на никой жанр. Все пак в 6. клас Хари Потър беше първата книга, която прочетох от началото до края, и то на един дъх и тогава открих, че има и интересни книги. 12. Любим жанр филм и любим филм? Oceans' eleven да речем, той е доста стар, филми не гледам много-много, въобще телевизията се отдаялечава все по-стремглаво от ежедневието ми. Само ако се съберем компания нещо, иначе да седя сам и да гледам филм, без значение дали е Перла или Титаник, си е чиста загуба на време, без значение кой е режисьор, коя в е главната роля и колко оскара има...
Това е засега, после може пак да те потормозя на горещия стол
_________________ Facebook Skype: fen_na_anelia
|
|