1. Защо така срамежлива, че не щеш РиС ? Ми не знам

Ще ми зададете някой екзистенциален въпрос, а аз ще отговоря нещо тъпо, свързано с шоколад.
2. Като ценител на заведенията, какви предпочиташ - кафенета, барчета, баш кръчми, засукани ресторанти, сладкарнички, джънк фууд стъф на крак, разни ъндърграунд места със ексцентрични специалитети и свийско обслужване? Или пък друго?... Ми сякаш най ми допадат заведенията тип барове, където можеш хем да послушаш хубава музика, хем да се видиш с приятели и да пийнете по нещо. Иначе и на дискотеки обичам да ходя, и по кафененца разни. Джънк фууд почти не ям, така че сравнително рядко стъпвам в такива заведения, но и това се случва.
3. Обичаш да си поспиваш. Колко ти е рекордът? А за без сън? Ами обичам, да. Обикновено си лягам около 2, ако сутринта не стана към 10 просто не съм се наспала

Рекооорд..хмм може би около 12 часа сън-не е толкова много. За без сън...ами около 2 денонощия макс, но това да се с лучвало най-много един-два пъти в живота ми.
4. Разкажи ни за някое куче, на което много се кефиш, освен твоята кака далматинка. А за нея?
Ооо, ОБОЖАВАМ кученца! А моето е най-прекрасното на света. Ми какво да разкажа...много е смешна като сънува нещо, яде ВСИЧКО по много, голямо прасе е! Вече е на почти 12 години, но е супер игрива и обича да се гали. А за друго кучеее...братовчедка ми има едно готино чао чао, което е кръстила Фродо(можете да се сетите на кого). То е супер красиво куче, цялото е черно, рунтаво, много мързеливо...
5. Някакви други бивши или/и потенциални домашни любимци? (редовните членове на тесемйството не се броят
) Ами като съвсеем малка имах едно друго кучечце за малко, ама се изпишка в обувките на баба ми, с която живеехме тогава, и тя заяви "Или кучето, или аз!" и го върнахме. На вилата имахме по едно време едно с неизвестна порода, но то не се задържа повече от 2 -3 години. Иначе аз малко животни харесвам като домашни любимци. Рибки и влечуги не признавам, нямат никакъв характер и са скучни, котки не харесвам...
6. Доколко се привързваш към вещите си? Не говоря за подаръци с емоционална стойност, макар че и за тях няма да е лошо да кажеш. Дрешки, телефон, разни домашни потреби, които си нарекла за свои... Таквиз ми ти работи.
Хмм еми като цяло съм привързана. Без телефона и до магазина не слизам...това е от страх да не заседна в асансьора де

Обичам си вещите, пълна съм с всякакви джунджурийки, които много хора биха определили като ненужни.
7. Кое е нещото, в което много те бива и с което се гордееш? Мда, ето от такива въпроси ме е страх

Ми не знам в какво ме бива... Иначе се гордея с родителите си, с приятелите, неща с които повечето хора се гордеят май...
8. Усилие и глезотия е да си жена и да се контиш. Коя е тази разкрасителна дейност, за която си склонна да отделиш най-много време, пари, старание и пр, за да си направиш кефа? Хмм ами сякаш най-много време и пари отделям за кремчета, лосиончета, душ-гелове, ексфолианти и маски...значи да кажем, че за кожата си най-много се грижа. А и за ноктите също, обожавам да се лакирам. Докато реша какво да обличам също може да мине много време.
9. Колко кифла е допустимо? А колко - прекалено? Мисля, че аз съм кифла в допустимите граници

Ти също си в тази категория, според мен. Нормално е една жена да се грижи за себе си, да изглежда добре, да иска да е харесвана. Докато всичко това се прави с вкус, стил, усещане за мярка значи това е допустимо кифладжийство

Колкото до това колко е прекалено, ами пластове фондьотен, изкусвени устни/гърди/коремчета, токчета като кокили, снимки пред огледалото в банята/тоалетната на дискотеката и т.н. Абе отвори разните там сайтове като импулс, аха, гепи ме и ще добиеш представа.
10. Покрай ГГФ пообиколи прекрасни места из България. Къде още не си била, а искаш да бъдеш? А в чужбина? А кое място досега те е впечатлило най-много? Да, практиката тази година ми даде възможност да посетя прекрасни места из страната. Видяхме доста музеи, крепости, гробници, църкви. Най-впечатлена останах от пещерите, през които минахме и Крушунските водопади. Абе България е много красива, но навсякъде виждаш колко много проблеми има и ти става едно такова...абе гадно. Иска ми се да ида до още няколко пещери, в които не съм била (Магурата, Ягодинската, Утробата), до езерото Сребърна, Седемте рилски езера...има и други, но да кажем че това най ме влече в момента. Иначе за чужбина родителите ми последно бяха очаровани от Венеция и Италия като цяло, а и от преди години си спомням една картичка, която чичо ми ми беше пратил от там и си ми е мечта отдавна.
11. Рецепта за убер-мега-гига...-яка ванация?
Ванация?? Ваканция ли имаш предвид?
12. Ако е сладолед, то е ясно, че ще е шоколадов. Алтернатива? Ами харесвам много на Раффи сладоледите...разни кокосови, йогурт и т.н. неща.
13. Сподели нещо за себе си, което повечето форумци не знаят и не биха предположили.
Имам албум с изрезки на разни певици от тийн периода ми, повечето от които са на Бритни
14. Винаги мрънкаш, че не излизаш хубаво на снимки. Не е вярно. Покажи ни поне една, на която се харесваш. Еее не е винаги! Погледни всички снимки във Фейсбук на които съм тагната. Тях ги харесвам. Ако не се харесам на някоя веднага махам тага, така че там са подбрани
15. Кога ще правим текила вечер? 
Следващата седмица у нас, примерно! Текила, наргиле и шоколад!

...и някоя друга форумна клюка...