menina.do.mar написа:
Ciao ragazza!
1. Коя е любимата ти книга?
2. С кой литературен герой би се оприличила?
3. Любим изпълнител и песен?
4. Опиши се с три думи.
5. Най-милото нещо, което си правила за друг човек?
6. А което са правили за теб?
7. Какви неща би сторила, ако си невидима за един ден?
Ciao, cara

1. Не бих могла да посоча само една. Със сигурност обаче започвам с цялата поредица за Хари Потър - твърде много преживях с нея и ми е най на сърцето. После бих сложила "Тарантула" на Чейс... Може би "Убий всички адвокати" на Пол Ливайн.. Също и "Вещици в чужбина" на Пратчет. Сега си погледнах библиотеката - имам много книги, които съм изчитала на един дъх и много са ме трогвали, но определено книгите, които четях и препрочитам с удоволствие са Хари Потър и Сие
2. С никой - още не съм се намерила. Аз съм доста противоречива
3. Любим изпълнител... Бритни; за групи - Metallica, Ill Nino, Incubus, Muse; за диджеи - chase & status, sub focus. Тези са ми най на сърце, но иначе харесвам много. Любимата ми песен от няколко години е тази:
Incubus - Southern girl. Просто е гениална, въпреки че ми носи много неприятни спомени. Иначе мога да посоча от всеки един стил любима песен, ама тази си е най
4. Неуверена, грижовна, оптимист
5. Правила съм много мили неща. За съжаление не се сещам за нищо конкретно

Ако се сетя, ще едитна, ама надали
6. Ами същото като горното. Напоследък тези неща са свързани с Ники, което не значи, че никой друг не ги прави, но не мога да ги степенувам. Радвам се на всеки жест и не мога да определя някой, който ми е направил най-голямо впечатление. Считам за особено мило, когато ми подарят цветя - букети. Просто се побърквам - обожавам

Февруари месец имам една много добра серия от празници и вкъщи беше пъл-но - страхотно беше

7. Сигурно абсолютни простотии. Може би ще сталкна някого. Със сигурност ще направя нещо незаконно, защото иначе не правя такива работи