thegirl написа:
1. Защо се махна от форума за известно време?
1. Нещо или някой май ме раздразни... не помня много или ми стана скучно... или комбинация от всичките. Някакво спонтанно решение беше.
thegirl написа:
2. Защо преди това направи повечето ти мнения да изглеждат така:
slighter написа:
...
2. Защото не може да изтриеш мнение след като някой друг е писал след теб... Нещо ми беше скимнало същия този ден да си трия мненията. По принцип хич не ме кефи идеята да ги индексира гугъл... ама какво да правиш. Като цяло идеята за споделяне на прекалено много лична информация в интернет (дори и от анонимен псевдоним) също въобще не ми харесва. Примерно аз ако прочета всичките мнения на thegirl може да си изградя що-годе прилична представа... че се казва Теди, че учи КН, че организира форумни срещи, че еди-кой си ѝ е любимият сериал т.н. и т.н... Аз пък не искам во век и веков някъде да пише кой сериал съм гледал и как мисля, че главната героиня има супер големи бомби

(примерно). Или поне когато трих мненията съм мислил по този начин.
thegirl написа:
3. Каква е връзката ти в момента с ФМИ?
3. It's complicated както има един статус във facebook

Завършил съм Софтуерно Инженерство през 2010. Записах и магистратура Софтуерни Технологии, но повече се занимавам с работа и магистратурата остана на заден план... така и не съм я завършил още.
thegirl написа:
4. Какво учиш/ си учил?
4. вж. 3.
thegirl написа:
5. Какво ти харесва във форума?
5. Игричките отгоре

Мии не знам, какво да ми харесва - форум като форум... понякога се получават забавни / интересни дискусии, ама това става все по-рядко.
thegirl написа:
6. Какво не ти харесва?
6. Клонящата към 0 активност (на журналистите вече като им мина изпита, тука ще има максимум по 3 мнения на ден). Според мен хората, които четат всеки ден форума са в много пъти повече от тези които пишат някакъв пост всеки ден. Това е едно от нещата, които най-много ме дразнят. Хората минават, прочитат поредната простотия на някой от топ-спамърите и си излизат

Ако всеки постваше това, което го вълнува щеше да е доста по-оживено място тука.
thegirl написа:
7. С кой/и форумец/ци би искала да се запознаеш на живо?
7. С теб, с Midwinter и с flowers, разбира се
thegirl написа:
8. А с кои се познаваш?
8. Хм... ми аз познавам няколко души, които имат акаунт във форума... ама те не се водят съвсем форумци. От хората с 1000+ мнения определено никой не познавам.
thegirl написа:
9. Любимо хоби през свободното време?
8. Бродерия и грънчарство

Ми седя си пред компа. Outdoor activities може... ако някой се сети да ми се обади. По принцип ако имам повече от 2 дни свободно време сигурно ще си намеря и нещо по-интересно за правене... ама това не се случва много често.
thegirl написа:
10. Любима тема/раздел във форума?
9. Темата за линкове към интересни смешни страници. Вицовете. Снимките на потребители. Стихотворения на форумци. Предишните теми за форумния роман. 18+ снимките и др.