^PrincessA^ написа:
1. Любимо местенце в Ямбол?
2. Първият детски спомен?
3. А първият студентски?
4. Момент, в който много обичаш себе си?
5. И момент, в който не можеш да се понасяш?
6. Определяш ли се като вярващ и в какво вярваш?
7. С какво се различаваш от заобикалящото те множество?
8. Какво му трябва на човек?

1. Най-якото място в Ямбол за мен си е парка. То това си е едно от най-хубавите места в света даже!

За краткото време, когато съм в Ямбол, си дйитам там, бира, това-онова.
2. Странно е как помня неща още от 4-годишен. Доста са детските ми спомени, но най-ярки са тези от пътуванията из страната с родителите ми.
3. Това пък въобще немога да се сетя. Може би в Университета, когато ни събраха курса първия път и ни казваха какво ни предстои.
4. Момент, когато успявам и показвам, че мога.
5. Такъв момент, когато се изнервям за няма нищо.
6. Вярвам в Господ. Човек трябва да вярва в нещо, защото надеждата означава много.
7. Различавам се с много неща, но това заобикалящо множество нека каже кои са. Знайте само, че не мисля като масата, живееща в тази страна.

Пък не само,че не мисля, но и не живея като тях.
Не ходя по дискотеки, а на смазващи партита, където чупя плочките цяла нощ по 8-10 часа и по оупън-еъри. Не карам Голф или Астра, но не ми и трябва. Карам колело, когато мога, разхождам се и така. Не си падам по фешън мацки, а по изтрещялки. Не слушам друга музика освен електронна. Не нося Diesel, De Puta Madre 69 и другите там боклуци, а се обличам цветно с чарлстон панталони и цветни блузки... RAVE & PSY CULTURE!
8. На човек му трябват първо здраве, после малко кинти, и партита, бира, яки хорица дето да си джита с тях.