Циндил-Пиндил написа:
Това въпрос към Дон Анджелито ли е?
Бате,
1. Историята зад ника ти (ако има такава, естествено)?
2. Мнението ти за интернет форумите по принцип?
(А де факто?
)3. Кефи ли те форумът на СУ?
4. Хедонист ли си?

5. Коя е най-яката чалга?
6. Как се излъгаха мърсисайдци да вземат татковото (Михайлов JR)?
7. Как виждаш България след десет години?
1. Казвам се Ангел. И понеже като малък много гледах тв Романтика (а и продължавам да го правя, даже си поплаквам

), та там беше пълно с разни дон Педро, дон Игнасио, дон не знам си кой.
А Анджелито си го измислих, защото веднъж играх мач с един Джузепе и той ми викаше Анджело. Тук отварям една скоба. Тоя Джузепе (баща му е италианец, майка му- българка) явно е идвал на гости през ваканциите в Хасково. И едно лято забременил няква българка и после забегнал в Италия, и оттогава никой не го е виждал.

)
Иначе в живия живот ме наричат най-често Геле.
2. Интересното на интернет форумите е, че може да познаваш хората, които пишат в тях, а може и да не ги познаваш. Но дори и да не ги познаваш лично, това не означава, че нямаш мнение за тях. Аз съм си изградил мнение за всички, които пишат редовно във форума на СУ (или са писали редовно преди). Защото културата на един човек няма как да се скрие в писмената реч.
3. Да, кефи ме.

Затова го следя редовно почти 2 години вече, въпреки че не всеки ден пиша. Единици са дразнителите.
4. what?
5. А-а-а, тука вече нема празно.
"Милиони камиони" на Миле Китич
6. ... а едни други па се излъгаха с Гогата Чиликов?
7. Ще ми се да е с няколко стъпки по-близо до Западна Европа. Но аз не искам да пренасяме 1:1 живота от Зап. Европа у нас, а да направим една амалгама (хаха, така казва Вуцата), като съчетаем най-доброто от нашата страна с най-доброто от европейския опит.
Оптимист съм за бъдещето на България. Надявам се към средата на моя живот България да прилича на Дания, Холандия или Белгия.