Цитат:
Ако можеш да подариш един ден живот на някой умрял музикант, кого би избрал?
ау. страхотен въпрос. и адски труден същевременно. Може би щях да го дам на John Bonham, защото Zeppelin са нещо несравнимо като музикално изживяване. Друго лично пристрастие ми е Жоро Минчев. Той беше истински човек, а такива в света има малко, камо ли пък в нашата мила родина.
Цитат:
Откри ли пловдивчанките от МО?
хах..досега съм открил една пловдивчанка и тя е във Виена, а не в МО.
(=
Цитат:
Ти познаваше Калия, нали? Wink
Калия ми е в най-близкия кръг хора(=
Цитат:
Къде се губиш?
еми...аз съм примерно зайче и вися я в Кривото, я в Infinity, пък ако навия хора- Питие. Иначе...видяхме се с теб и ще се виждаме(=
Цитат:
Какъв е човекът,който е в сърцето ти?
11ти Коловоз- Място само за двама.
Между другото това ми е много труден въпрос. просто...това е човек, за чието описание няма думи. Тя просто е тя. И тя е част от мен. Частта от мен, която обичам.
Цитат:
Какви книги обичаш да четеш ?
ууу...доста разнообразни неща. Die Hard фен съм на Хемингуей и на "Спасителят в ръжта" на Селинджър съм. Сърдитите млади са ми любими. Към тях можем да причислим и екзистенциалистите...боже, адски пространен въпрос. А междувпрочем- чета и комици^^
Цитат:
Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
"Любовта трае три години" на Бегбеде, защото пропътува цяла България заради моите простотии(= и "Спасителят в ръжта" на Селинджър, защото всеки е по малко Холдън, а аз не правя изключение.
Цитат:
ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
ух...еми..зодиакалните ми знаци са животински и си ги харесвам- Скорпион и Дракон. Иначе..може би бих искал да бъда Орел, за да притежавам небето.
Цитат:
Комикси четеш ли?
Като дете четях българското издание на "Гарфийлд". След това го спряха. Мисля, че беше 1995.
Цитат:
Анимации обичаш ли?
На другите деца не им даваха да ядат шоколад и сладки, на мен не ми позволяваха Cartoon Network. Харесвам Tom и Jerry.
Цитат:
Белотче цъкаш ли?
Къде да нося бира?
Цитат:
рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш
не мога да рисувам, ама хич. иначе- харесвам Каногар, Дали, Пикасо и Дейв Шригли(ама къде го набутах^^)
Цитат:
боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли? Smile
умирам за всякакви плодове. В болното ми съзнание брането на боровинки събужда асоциации за разни пози (=
За гъбки не. Аутизмът ми не се нуждае от стимуланти. Стигнал съм critical level на insanity
Цитат:
Фантазираш ли?
Whisky man's my favourite friend
he's with me nearly all the time
(=