mareto написа:
вечен студент, може така да е било в твоята зала, но аз пък искам да изкажа възмущението от моите квестори. Говориха си на глас, викаха се от края на аудиторията, за да се питат за думи в кръстословицата, поднасяха различна информация. Три различни версии чух около това как да запиша темата на книжката и дали да я пиша на беловата. Сега ако ми анулират работата заради информация на квесторите, просто ще бъди чудесно. И какви бяха тези глупости, за Бога, че нямало да приемат работи, които продължават на допълнителни листа? Или пък "пишете черновата отзад, то ще ви стигне мястото за съчинението отпред."
Това е наистина е възмутително! Като цяло и аз съм недоволен от организацията около провеждането на изпита по БЕЛ. Според мен не е нормално отговорниците на зали да са докторанти. Аз съм докторант, но ме направиха отговорник на зала без изобщо да ме питат. Отговорникът на зала трябва да е асистент или преподавател (така беше на изпита по Математика), който освен всичко друго трябва да следи дали другите квестори си изпълняват съвестно задълженията. Но не се притеснявай - няма да ти анулират работата. А това, което са ти казали за допълнителните листа, просто НЕ е вярно. Няма проблем където и да си писал/а черновата, стига да си я отбелязал/а като
чернова. Amberglow написа:
Това тема за оплакване от квесторите ли е? : D
Защото в моята стая се питаха 20 минути дали изпита е 4 или 5 часа. Преди това не знаеха, че трябва да ни събират телефоните.
НЕ! Не е тема за оплакване от квесторите.
В твоя случай, явно отговорникът на сградата е допуснал грешката да разпредели в една стая хора, които са квестори за първи път, защото иначе не мога да си обясня, как така не са знели колко часа е изпитът и че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да събират телефоните.
Loli написа:
Според мен пък е много по-редно да се анулират работите, защото иначе се получава малко двоен стандарт. + това като анулираш на 1-2ма, другите ще млъкнат.
Както вече казах: така и ще направя на редовния изпит (колкото и да ми е неприятно), защото наистина има хора, които изобщо не знаят защо са дошли на изпит.
Loli написа:
Колкото до пушенето, непушачите не могат да разберат какво значи една цигара, когато си стресиран.
И аз умирах за цигара, ама какво да се прави...