Дата и час: 03 Апр 2026, 02:36

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 744 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 15:56 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 0 пъти.
то хората от су-то си казаха че няма да си понижават критериите заради някакви които ги мързи да дишат пък какво остава да седнат да учат! това че има повече свободни места не трябва да се настрийваме на вълна "ще напиша 4-5 страници,ще ми пишат 3 по милост и ще вляза!" това все пак не е някакво контролно където учителите проявяват снизхождение,а изпит на който няма милост(колкото и на мен да ми се иска) :(
относно темата-ЕВАЛА на пича който я изтегли! а какви бяха контролните теми все пак,понеже не успях да разбера,въпреки че се теглише темата в мойта зала! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 15:57 
Пишете, о, братя
Аватар

контролните теми : Екосъвест и Досиетата ДС

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 15:57 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
До AlexLevit

Не е твоя работа коя съм и каква съм. Хората от СУ са си свършили работа. Всяка година има незаслужени оценки - и аз съм била тяхна жертва. Но първо, темата е за изпита по журналистика и второ, ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.

Войнствената агресия и липса на възпитание ги проявяваш ТИ. А на мен ми писна от посредствени капацитети и дървени философи като теб. Беззъби кучета, които знаят само да лаят. Така че чети ми подписа и се чувствай лично поздравен. Ако имаш някакви коментари към мен - на лично съобщение. Не замърсявай общото пространство със словоблудствията си.

Последна промяна Мила на 27 Юли 2007, 16:01, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 15:58 
Плиний Стари
Аватар

Neliii

Respect за подписа....дълго се колебаех дали да не си сложа част от тази песен като мой подпис,но накрая реших -Stick insect

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 16:01 
Пишете, о, братя

hypnosssa

ще ти кажа само 1 - :thumbright: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 16:43 
От дъжд на вятър

Мила написа:
До AlexLevit

Не е твоя работа коя съм и каква съм. Хората от СУ са си свършили работа. Всяка година има незаслужени оценки - и аз съм била тяхна жертва. Но първо, темата е за изпита по журналистика и второ, ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.

Войнствената агресия и липса на възпитание ги проявяваш ТИ. А на мен ми писна от посредствени капацитети и дървени философи като теб. Беззъби кучета, които знаят само да лаят. Така че чети ми подписа и се чувствай лично поздравен. Ако имаш някакви коментари към мен - на лично съобщение. Не замърсявай общото пространство със словоблудствията си.

Ще коментирам когото пожелая и където пожелая!
Тези хора изразходват чааст от доходите ми - рекрутирани и изземват чрез данъци и такси, затова най-малкото имам право да коментирам нелепите им експерименти. Нещо повече - заставам зад думите си, тъй като в различие с теб не съм анонимен ,от друго гледище- всеки обиден има възможност да потърси обезщетение или извинение по установения от закона начин.
ПП.С простачки не разговарям- за тях си има тираджии. Това да послужи като недвусмислен намек , че дискусията ми с теб приключи

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 16:49 
Неебателна.
Аватар

:lol: :lol: :lol: 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 17:17 
dReam*catcher
Аватар

Мила написа:
ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.

Ама моля ви се... оценката ми е СРЕДНА, не ниска :lol:
И да, наистина никъде не съм характеризирала проверителите. Защото не ги познавам, нямам вътрешни агенти и не мога да си обясня някои неща, но това ще имам възможност да направя като отида да си видя рецензията ;)
Така че който още не е доволен и мрънкането му идва в повече, просто да има още малко търпение... ей къде е 7ми август - ще се наредим на километрична опашка и ще търсим обяснение :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 17:22 
От дъжд на вятър

kRiss написа:
Мила написа:
ТИ нямаш право да обиждаш служителите и преподавателите в СУ. Никой тук не си позволява да го прави - дори kRiss, която има ниска оценка, коментира критериите за оценяване, а не характерите на хората, които са го правили.

Ама моля ви се... оценката ми е СРЕДНА, не ниска :lol:
И да, наистина никъде не съм характеризирала проверителите. Защото не ги познавам, нямам вътрешни агенти и не мога да си обясня някои неща, но това ще имам възможност да направя като отида да си видя рецензията ;)
Така че който още не е доволен и мрънкането му идва в повече, просто да има още малко търпение... ей къде е 7ми август - ще се наредим на километрична опашка и ще търсим обяснение :roll:

Това, което ви се е случило е меко казано несправедливост, защото образованието е услуга, като всяка друга. Откъде-накъде някакъв смотан цензор ще ви забранява да учите журналистика?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 17:28 
dReam*catcher
Аватар

Хаха, съвсем малко ми трябва да ме надъхаш и да започна със словоизлиянията ;)
Според мен ситуацията е следната - всеки ВУЗ си има критерии - в писането на теми, есета... в решаването на задачи дори (може би).
Лично за себе си смятам като "грешка" това, че не се съобразих с тези изсквания и реших да си карам по "каналния ред" - отново, въпреки, че вече веднънж бях изпитала последствията. Мислех, че някой ще се трогне от тази проява на "героизъм", на разчупване на окови или каквото щете там... но уви, тцък :) Не се получи, сега сърбам недоволна попарката си. Но положението е такова. Не съм се примирила обаче. Защто това, което искам, може да бъде постигнато. Дали компромисът ще дойде от мен или от другата страна - все още не съм решила. Защото колко пъти трябва да сведеш главата си, за да получиш някаква награда за желанието си да учиш! Не да имаш, не да печелиш... а просто да учиш!
Пък и да не забравяме, че най-добрите журналисти НЕ са завършили журналистика ;) Вариантът да завършиш нещо друго, а магистратурата ти да бъде Журналистика, също съществува и е приемлив! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 17:37 
Неебателна.
Аватар

kriss, не се засягай. А колкото до изказванията на господина отгоре - да се застреля. Той съди за хората, без да ги познава и един ден ще бъде съден по същия начин. Едва ли тогава ще се намери някой да го защити. Не че той има нужда от защита де, вербалната му агресия е предостатъчна. Аз отивам да почивам. Успех утре!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 17:41 
dReam*catcher
Аватар

Мила написа:
kriss, не се засягай.

Не се засягам, вложих мъничко ирония ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 18:11 
В началото бе словото

5 стр не е зле нали?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 18:17 
От дъжд на вятър

kRiss написа:
Хаха, съвсем малко ми трябва да ме надъхаш и да започна със словоизлиянията ;)
Според мен ситуацията е следната - всеки ВУЗ си има критерии - в писането на теми, есета... в решаването на задачи дори (може би).
Лично за себе си смятам като "грешка" това, че не се съобразих с тези изсквания и реших да си карам по "каналния ред" - отново, въпреки, че вече веднънж бях изпитала последствията. Мислех, че някой ще се трогне от тази проява на "героизъм", на разчупване на окови или каквото щете там... но уви, тцък :) Не се получи, сега сърбам недоволна попарката си. Но положението е такова. Не съм се примирила обаче. Защто това, което искам, може да бъде постигнато. Дали компромисът ще дойде от мен или от другата страна - все още не съм решила. Защото колко пъти трябва да сведеш главата си, за да получиш някаква награда за желанието си да учиш! Не да имаш, не да печелиш... а просто да учиш!
Пък и да не забравяме, че най-добрите журналисти НЕ са завършили журналистика ;) Вариантът да завършиш нещо друго, а магистратурата ти да бъде Журналистика, също съществува и е приемлив! :)

Отдавна твърдя, че българското образование функционира по сталинистки модел - някакви кухи червени картуни с "божия промисъл" определят от колко журналисти, философи, юристи и.т.н обществото има нужда. Тази система може би е подходяща за плановата икономика и комунистическото стопанство, но е в крайно противоречие с демократичните принципи и икономическите реалности на пазарната икономика и личната , а не групова и колективна, отговорност . Еквилибристиката свързана с насилственото налагане на някаква необходима база фактологически материал или познаването на българските автори, използвана като аргумент за налагането на изпита по литература , история, география и.т.н също са посредствени и вулгарни - всеки сам носи отговорност за реализацията си и трябва да има право да избира какво му е необходимо и какво не, какво ще му помогне в реализацията и какво ще е загуба на време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 18:21 
Дръменбейсонафт
Аватар

А ти, стоейки форумо....как променяш света, от който си толкоз недоволен...е те това не ми става ясно...
Другото е... НА КОЙ ..... МУ...МУ ПУКА КВО МИСЛИШ ТИ....оди ги разправяй тия в хоремака!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 744 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Искам да инвестирам около 2000$ (11.10.2006 г.)

в Други

freelancer_bg

6

1135

16 Окт 2006, 21:13

alhimikat Преглежда последните мнения