Дата и час: 07 Апр 2026, 16:26

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 17:54 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
аз нямам проблеми със звъненето.нула,осем,осем,седем,две,нула,едно,нула,седем,шест.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 18:19 
Катарзисен Млад Меринджей
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
Тъй като моята работа се оказа за девети,а не за шести (мозъкът поддава напоследък),се включвам.

emabell написа:
пак сме 600 човека как ли ще се открием :D?

Ако става въпрос за събирането - това е една от причините да предложа място за събиране различно от входа на СУ - градинката. Все ще запомним основните отличителни белези от описанията,които си даваме,та не вярвам да е чак толкова трудно,а и при нормално стечение на обстоятелствата,там не би трябвало да има невиждан брой младежи с почти еднакъв вид. :mrgreen:
Тричкова направи добра вметка,на която аз не мога да дам отговор,защото нямам идея къде може да се покрием при дъжд. Ама май ще е най-добре да се оборудваме с чадърчета енд шит и да се надяваме,че няма да ни хване някой порой точно в периода 12-13 часа. Не за друго,ами на нас провинциалните хорица ще ни е малко трудно да се ориентираме в търсенето. Пък и в градинката трябва да има палатка. :mrgreen: Seriously,ако някой софиянец излезе с подходящ резервен дъждовен план,няма да направи лошо.
И още едно уточнение,че май продължава да има неразбрали - става въпрос за СЛЕД изпита. Ако има толкова нетърпеливи и искат да се запознаят преди изпита,да се разбират индивидуално,но не мисля,че 3-4 часа по-късно ще са кой знае какъв пропуск. :lol:

Real friends don't change.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:05 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха. :) а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:22 
Чорбар
Аватар

Благодарил (а): 20 пъти.
Значи за след изпита се разбрахме горе-долу... :) За преди изпита, и по-специално за всички, които ще са в южното крило - @maikule го е предложил много удобно - 8 без нещо на входа на подлеза откъм университета ! Аз почти сигурно ще си напиша на едно листче "tranceRR" и ще си го лепна на челото, ако ми остане време сутринта :mrgreen:
edit : @maikule, туй дето го замисляш, вземи го напиши на един плакат и го дръж нависоко :lol:

Последна промяна tranceRR на 06 Юни 2013, 19:26, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:23 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Christine_Di написа:
Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха. :) а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!

Аз съм "ЗА" ... В стая 243 съм , така че може да се чакаме някъде пред входа на северното крило ? :scratch: Или пред главния вход ? ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:25 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 15 пъти.
Aз няма да мога до дойда на сбирката,защото след изпита трябва да тичам на работа,но духовно и форумно ще съм с Вас! :D

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:27 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
За 240 никой ли няма :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:31 
В началото бе словото
Аватар

tranceRR,брат как ме разбираш само.Именно една петминутка ПРЕДИ изпита, ще ни спести търсенето след това.Аз знам едно кафенце на Попа-NRJ.Софиянци го знаят.Не е много далече и има градина.Почти винаги там си пия кафето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:40 
Чорбар
Аватар

Благодарил (а): 20 пъти.
maikule написа:
tranceRR,брат как ме разбираш само.Именно една петминутка ПРЕДИ изпита, ще ни спести търсенето след това.Аз знам едно кафенце на Попа-NRJ.Софиянци го знаят.Не е много далече и има градина.Почти винаги там си пия кафето.

Именно ! А за кафето - няколко пъти ми се случи да мина покрай тоя Planet (който е на Оборище) и така ми се иска да седна и да се почувствам, че играя в някой епизод на "Под прикритие" :cheers: Ама айде, кафето ще го мислим впоследствие... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:48 
Аватар

И каква е разликата дали ще се търсим преди или след изпита? Нещо ми убягва логиката ви. :lol: Няма абсолютно никакъв смисъл преди изпита за едното здрасти да се търсим. според мен :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 19:59 
В началото бе словото
Аватар

Веднага ти давам моята логика.Не я смятай за меродавна.
Началото на изпита си има точен час и всички ще се съберем.Края обаче ще е различен за всеки и не се знае кой накъде ще се запилее.И в крайна сметка организацията за след изпита ще бъде по-точна.Виж, ако си фаталист и не искаш да се виждаш с никого преди изпита аз се наемам да ти звънна след 13:00 и да се намерим.

леееко отклонение от темата: https://www.facebook.com/photo.php?v=54 ... =3&theater

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 20:12 
Аватар

Не съм фаталист,но пътувам. Ранното ставане в комбинация с пословичната ми сънливост просто няма да позволят да приличам на човек сутринта.:lol: Това е личният ми мотив,а логичният е,че сутринта ще се видим за не повече от пет,най-много десет минути,време достатъчно само за "здрасти и успех",и то пак трябва да се разпознаваме,и то сред 600 човека.

Време за гавра с УНСС винаги се намира. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 20:17 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
eii tranceRR не съм чак толкова висока дее :Д само 1.75 , ще съм с лилав клин. И аз ще се оглеждам за теб и тези от вас, които написаха как да ги познаем, понеже след изпита трябва директно да си пътувам към родния град.. ако можете елате по-рано ( преди 8 ) на входа на тоз подлез :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 21:01 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
silvinka написа:
Christine_Di написа:

Аз съм "ЗА" ... В стая 243 съм , така че може да се чакаме някъде пред входа на северното крило ? :scratch: Или пред главния вход ? ...

По скоро пред вратата на самата стая – аз съм с рижава коса и бретон, ще ме познаеш! хахах Усмихната до уши и така. Най-сигурно, търси момиче с зелен айпод щипка - и бели слушалки! хаха

Надежден и ти си 243-та, не са крий!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013, 21:14 
Правист по душа

Благодарил (а): 1 пъти.
https://www.facebook.com/groups/143935552457586/ (Първокурсници 2013/2014), който иска да се присъединява, сега няма хора, но, ако стане като миналата година (хората започнаха да се присъединяват) ще ви е полезна по-нататък ...

Иначе, после като станете студенти може да направим онова кафе, за което говорихме в началото с Хриси (рекорд, запомнил съм нечие име) и останалите. Обичам новите запознанства, а журналистите от миналата година са интересни хора и с някои още си поддържаме контакт.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1503 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 101  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос към "връзки с обществеността"

в ФЖМК

alexxela

3

2783

22 Окт 2010, 17:32

Borisg Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността - задочно - 2010/2011

в ФЖМК

Chinedu_Obasi

1

2125

22 Авг 2010, 22:59

Etien Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Приетите Връзки с обществеността : Да се запознаем ! :)

в КСК 2009-2010

migeya

2

1159

03 Сеп 2009, 12:27

pavlik Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Връзки с обществеността, Журналистика, Психология ?!?

в КСК 2011-2012

annie_naydenova

6

1145

07 Авг 2011, 23:25

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналистика, връзки с обществеността, или книгоиздаване?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

bobka

28

3512

17 Юли 2012, 16:09

vasko Преглежда последните мнения