Maya Jane Cole написа:
Добро утро от мен.

Време е за днешната доза малоумни въпроси

, за което предварително се извинявам, но няма как.. Значи резултатите излизат на 16.07, а от 17 до 19 трябва или да се запишем в специалността, в която сме приети или да си пуснем документи за следващо класиране, нали така? Хубаво де, само че на 15-ти летя и ще съм извън Бг до 14.08.. какво правим в тази ситуация? Какво пълномощно трябва да се извади (знам, че трябва да е заверено от нотариус, но ако може някой да ми опише цялата процедура)? Други документи, които ще трябват на упълномощеното лице, за да може да ме запише/потвърди за следващо класиране? и т.н. Ако има някой, който е минавал по този път, ще съм му много благодарна да сподели всичко стъпка по стъпка, че ми е голяма паника, като не мога да държа нещата под пряк контрол.

Принципно е хубаво да има издадено пълномощно, но не е проблем да стане записването и без него, така че нека това не те притеснява... никой няма да върне упълномощеното от теб лице. : ) Колкото до документите, които са необходими за записване - дипломата ти за средно образование, копие на личната ти карта (тъй като предполагам тя ще си е в теб), три твои паспортни снимки, комплекта за новоприети студенти, както и квитанция за платена семестриална такса... като това е за записване, а ако се потвърждава желанието за участие в следващо класиране, то на място се попълва едно заявление и толкоз.
Maya Jane Cole написа:
А и забравих да попитам: няк'ви предположения за МИНИМАЛните балове за ФЖМК на 1во класиране? Като гледам миналогодишните.. ми се ще да падне метеоритен дъжд по сред обяд, за да видия one fuckin' falling star, да си пожелая да ме приемат.. и то естествено да се сбъдне и на есен да съм всеки ден на сантиметри от Ялта

))))))) май хевън

Нали се сещаш, че това няма как някой да го знае, а дори и да почнем да предполагаме, то това биха били чисти спекулации и свободни съчинения...

Ще ти писне от Ялта.

PS. Поздрав с нещо твое -
http://youtu.be/_dk_h1CSTwI - така да се каже.