Delyan_Elmo написа:
Изобщо не съм съгласен,че уточнението за раса,пол и прочие ограничава по какъвто и е да било начин полето ти изразяване. Да напишеш,че циганите са крадливи,понеже са чисто и прости цигани е не само неиздържано и очеизбождащо малоумно. Целта на журналистиката е да търси решения на съществуващи проблем. Липсата на далновидност,логика,популизмът и нереалистичните обещания са запазена марка на политиците.
Искрено вярвам,че всеки,който желае да се занимава с дейност,свързана по какъвто и да е било начин с писане,литература и език трябва да поддържа езика,ума си и начина си на изразяване на ниво,по-високо от това на последния шофьор на маршрутка в София. Нищо лично,просто ,ако имаше желание да пишеш за Токио,трябва да виждаш по-далеч от Павликени.
Ако някой от вас вярва,че циганите са изворът на проблемите ни или на трудностите в държава,то чисто и просто,без да желая да го обидя,оообаче е пълен глупак,жертва на тежка демагогия...
P.S. Аз лично изобщо не проверявам за резултати в сайта,вярвайки,че на секундата някой ще избухне във форума,но ако всеки така си мисли да не се окаже,че имаме оценки от преди няколко дни xDD
Никой не трябва да обвинява циганите за нищо,виновни са тия,дето ги търпят.Такова животно интеграция не съществува и ако някой от вас вярва в тая думичка,то,без да искам да го обидя,но е пълен глупак.А и уточнението,което направих още вчера беше точно с тази цел,ако седне някой да реди как циганите(примерно)са най-голямата сган на планетата,защото са...цигани,то си заслужава двойката и да мие прозорците на колите на бензиностанциите доживот,но не приемам за честно спрямо моя БЯЛ задник,да ми е забранено да изказвам видимите недостатъци на тъй наречената интеграция в България и чужбина. Със здраве! Целта ми не е да обиждам когото и да било,ако има засегнати,да ме извиняват. Искам просто да видя колко мислещи хора има във форума,колко от тях имат мнение по въпроса и колко умеят да го защитят.