Дата и час: 07 Апр 2026, 08:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 147  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2013, 22:16 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
Нямаш никакви грижи да се запишеш тогава и с тези снимки, не се притеснявай. : ))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2013, 22:30 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
although написа:
Нямаш никакви грижи да се запишеш тогава и с тези снимки, не се притеснявай. : ))

although, не знам как да ти се отблагодаря! Страхотен си...и всички, които отговаряте на понякога тъпите ни въпроси, зададени 100 пъти! :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2013, 22:35 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Здравейте, извинявам се за въпроса, който може и да ви се стори неуместен, но тъй като след подробно разглеждане на документа с годишните такси не открих информация за специалността "Южна, източна и югоизточна Азия" реших да попитам някой има ли някаква представа каква всъщност е таксата ? Благодаря предварително!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2013, 22:50 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
Тъй като това е изключително нова специалност за ФКНФ и реално сега ще се изучава за първа година, а документът с таксите е за миналата учебна година, то напълно е нормално да не можеш да я намериш сред всичките останали специалности. Изхождайки от факта, че всички дисциплини във ФКНФ са с годишна такса от 500 лева, то преспокойно мога да ти кажа, че и за Южна, източна и югоизточна Азия ще е толкова... Също така имам някакъв бегъл спомен от Факултетния съвет, на който се решаваше всичко около тази нова специалност, и отново мога да ти кажа, че таксата ще е 500 лева. : ))

nuketdan написа:
although написа:

although, не знам как да ти се отблагодаря! Страхотен си...и всички, които отговаряте на понякога тъпите ни въпроси, зададени 100 пъти! :idea:

Нямай никакви грижи, радвам се, че съм бил от полза и че това се оценява, друго не ми трябва... дет' се вика едно "мерси" ми е напълно достатъчно. Иначе няма тъпи въпроси или поне аз не ги разделям на тъпи и умни. : ))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2013, 23:23 
В началото бе словото
Аватар

Благодаря ти изключително много : )) И аз предполагах, че ще е нещо такова, но исках да го чуя и от някой по-запознат. Отново благодаря : ))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2013, 23:53 
В началото бе словото

Благодарил (а): 4 пъти.
although написа:
Да, на горните две мнения! : ))

Natalchetoоooo написа:
Сега ми казаха, че не трябва да плащам 350 лева, а половината сума кое е истина, обърках се вече :(

Мхм, прави са хората, нещо не съм видял както трябва и съм погледнал друга специалност, извинявай за подвеждането, ала тази вечер ще сънувам форума и всичките въпроси, на които ми се наложи да отговарям, та да - половината от 340 лева трябва да платиш, за да се запишеш, демек - 170 лв.

Много благодаря за отговора, и още един въпрос какво представлява процедурата по депозирането на дипломата, бързо ли става, тъй като съм от 9:00 на работа, ако отида в 7:30 дали ще приключа до 8:30? :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2013, 23:54 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
~insane~ написа:
Благодаря ти изключително много : )) И аз предполагах, че ще е нещо такова, но исках да го чуя и от някой по-запознат. Отново благодаря : ))

В сайта на СУ при раздела за Такси има допълнителна заповед към тази за тазгодишните такси. Там си пише за Южна,Югоизточна и Източна Азия, че годишната такса е 500 лв. :)

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain

I курс, Туризъм

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 05:58 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Natalchetoоooo написа:
although написа:
Да, на горните две мнения! : ))

Natalchetoоooo написа:
Сега ми казаха, че не трябва да плащам 350 лева, а половината сума кое е истина, обърках се вече :(

Мхм, прави са хората, нещо не съм видял както трябва и съм погледнал друга специалност, извинявай за подвеждането, ала тази вечер ще сънувам форума и всичките въпроси, на които ми се наложи да отговарям, та да - половината от 340 лева трябва да платиш, за да се запишеш, демек - 170 лв.

Много благодаря за отговора, и още един въпрос какво представлява процедурата по депозирането на дипломата, бързо ли става, тъй като съм от 9:00 на работа, ако отида в 7:30 дали ще приключа до 8:30? :?

Чисто логически мисля че нямаш шанс :D Според мен съдейки по това кога започнаха да работят и излезна първо класиране сигурно тогава им почва работното време ( в 8-8:30) :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 07:16 
В началото бе словото
Аватар

MidnightSun написа:
~insane~ написа:

В сайта на СУ при раздела за Такси има допълнителна заповед към тази за тазгодишните такси. Там си пише за Южна,Югоизточна и Източна Азия, че годишната такса е 500 лв. :)

Това въобще съм го пропуснала :) Благодаря : ))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 08:17 
В началото бе словото

Благодарил (а): 3 пъти.
Има ли някакъв шанс да потвърдя за 2ро класиране със копие от дипломата с печат ВЯРНО С ОРИГИНАЛА или не става, защото аз съм от друг университет и ако искам да дам оригинала мога само като се откажа от там, а аз не искам да се отказвам докато не ме приемат каквото искам тук :compress:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 08:35 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Извинявам се много за некоректността ми , но постоянно съм в движение и нямам време да проверявам страниците назад понеже съм от телефона.... тааа главния въпрос ми е - Аз като съм приет арабистика си отивам в ректората там на касата си плащам таксата и там си се записвам , нали ? Защото като ходех на курсове по Английски език от СУ ме караха във факултет , който се намира на около 5 минути пеша от хотел Плиска и там до колкото си спомням пишеше ФКНФ и първо трябва да ида до ректората да платя таксата и да се върна към хотел Плиска или просто се бъркам с местоположението на факултета и трябва да си остана в ректората там да си се запиша.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 08:43 
От дъжд на вятър
Аватар

Плащаш в паричния салон на Ректората и след това отиваш да се запишеш в ЦИЕК:

Център за източни езици и култури
Бул.”Тодор Александров”№ 79, ет.1, каб. 2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 09:28 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Fostataa, знам само, че би могъл да си вземеш дипломата от канцеларията на университета, в който учиш, за строго ограничен период от време, след който трябва да я върнеш /това се прави, защото нямаш право да учиш по държавна поръчка в два университета едновременно/ - не знам обаче дали такъв вариант би ти свършил работа :? А относно копието, за съжаление, нямам никаква представа :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 10:21 
В началото бе словото

Здравейте. Приета съм и след малко отивам да се записвам. Въпросът ми е мога ли да платя таксата във Факултета по начална и предучилищна педагогика,където съм приета, или трябва да се разходя до Ректората ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2013, 10:22 
В началото бе словото

Искам да платя в банка, която е в град извън София и в тази връзка ме интересува на основание за плащане какво точно да напиша? Благодаря предварително!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 147  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. А след записването?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в ФМИ

динора

30

4896

29 Юли 2011, 14:36

thegirl Преглежда последните мнения