Annie Potter написа:
Значи може да си напиша "Чернова" и те няма да го гледат? Силно се надявам
Те не са някакви знаци,просто драсканици...ако не ми хареса някое изречение,а понякога и цял абзац,просто им тегля чертата,така да се каже
Благодаря за супер,мега,гига милите думи и полезната информация,при мен е невъзможно да не се притеснявам,аз винаги в такива моменти съм кълбо от нерви и си мисля,че ще се проваля с гръм и трясък,даже мислех да не казвам на никого,че ще ходя,защото винаги ме изнервя,когато хората имат някакви очаквания спрямо мен,толкова е травмиращо по някакъв начин,но да не се отнасям в писането,както често ми се случва

Моля:)
Иначе за черновата не мисля, че ще ти я четат, но моят личен съвет е все пак да има някакъв приличен вид, понеже не знаеш на кой какво ще му щукне на момента. Пък и повечето ценят пригледния вид, което си е нормално де.
Колкото до притеснението-колкото по-малко, толкова по-добре.

Ще ти разкажа за нещо, което се случи на мен преди две години, когато се явих на предварителния изпит по литература. Отивам аз в ректората, сядам в залата, всичко точно. Темата много ми хареса, написах доста неща и то все верни. Прибирам се супер доволна от себе си и от късмета си и няколко дни по-късно е така, както заспивах, в главата ми се появи проклетата мисъл, че съм написала името си на тоя свитък дето ще ти го дадат с листата. А това, ако го бях направила щяха директно да ми анулират темата, дори и за осмица да беше написана. Сама се сещаш колко сълзи и нерви ми донесоха тези безумици. Като излязоха оценките в нета, не смеех да ги проверя... Просто беше ужасно. И то какво се оказа, имах една от най-високите оценки тогава, нищо не бях написала където не трябва... И такова нещо е самовнушението, вълнението... Написах това, за да разбереш, че самоконтрола е ключа към доста неща в живота.