Много ми се иска да си напиша есето и да чуя вашите рецензии

След като си видя рецензията( с цел да си припомня самото есе ) мисля да се заема с това

И аз естествено включих протестите, но идеята ми беше по-скоро, че пречат на новия свят, както пречат и технологиите, и управниците, а и ние самите хората - просто защото всички сме хора с вече притъпени сетива.Прочетох много по-оригинални идеи от моята, значи явно зависи по какъв начин си доказал тезата си( въпреки че честно казано моята липсваше) Нямам цитати, нямам мисли, поговорки или афоризми, правих си някакви мои съпоставки и цялото ми есе беше с връзки и мостчета към нещо, което по-рано съм споменала.
След като си видях оценката, не смятам, че чак толкова режат на предварителен, въпреки че в това има логика. Аз на редовен не мисля да ходя, защото мисля, че по-висока оценка не мога да изкарам
След като излязох от изпита, бях доволна, но очаквах и 2, все пак не се знае какво ще им хрумне...
Спуках се да чета статии и оригинални есета в интернет- честно казано, не смятам, че ми помогнаха, не съм включвала нищо от тях.Бях си наумила доста неща преди изпита като идеи и примерно мога ли да започна еди си как или да напиша това и това, консултирах се с една госпожа- тя ми одобри някои идеи , други не съвсем, даде ми и свои, от които май не се възползвах. В общи линии темата беше благодатна и включих почти всичко, каквото си мислех - дори началото ми сякаш беше измислено от по-рано хаха, а заключението откраднах от друго свое есе,но пък това пак си е оригинална идея-крада от собствените си работи все пак ахаха.
П.С По дяволите не знам защо продължавам да пиша толкова дъллллллллллллллллллгииииииииииииииииииииии съобщения, които едва ли на някого му се занимава да чете..