bggashnik написа:
Вече се знае, че и следващата година изпитът ще е чрез теми, не тестове

И още нещо-вече трябваше да си седнал и да четеш, защото много кандидат-прависти ходят от 2 години на уроци. И все пак не е късно, но почвай да си налягаш парцалите

Сериозно ли ще е с изпити? Как? Кога?!

Ако наистина е така от понеделник започвам...
Dessy написа:
@cerbera
Учи това, което искаш, и което чувстваш, че е за теб, не слушай тоя какво казал, оня какво казал, защото, ако не слушаш себе си, след време ще съжаляваш. Относно правото - аз също уча право и обичам специалността си, обаче не мисля, че мотивацията "да ги мачкам наред всичките", е правилната. Човек учи право, защото иска и защото това му харесва и му носи удовлетворение, а не заради някакво чувство за власт, което ти дава възможност "да мачкаш". А и съдът няма да бъде твоята сцена - нещата в действителността са далеч по-различни.
Ми това искам - правото... друго нищо не чувствам, нищо не искам... Народна хореография ли? Ужас...

Като обичам да играя народни танци и хора как ще си докарам финансовото благополучие - никак... Ще поживеем пък ще видим...
Mackle написа:
@cerbera - Изобщо не е късно да започнеш да учиш за следващата КСК. Аз започнах да уча по история и БЕЛ сериозно октомври месец. Въпреки че историята винаги ми е бил любимият предмет, което си е предимство. Обаче сериозно се замисли дали знаеш какво точно върши един средностатистически адвокат, защото съдейки по мнението ти, ти май си го представяш доста по-бляскаво отколкото е. Американските филми с великите, пламенни речи в съдебната зала не показват действителността...
Все пак успех, насочил си се към най-доброто (мое мнение), дано догодина по това време да си също толкова щастлив, колкото съм аз сега от успешната КСК.

На мен пък литературата ми е любимият предмет, а след това историята... ама назубрянето на теми не ми е много по вкуса, но ще справим... като поиска човек нещо много силно, няма какво да го възпре.