tsvetti написа:
Няма оценки от положени изпити досега ! ..... до кога ..... ????
Най-рано до утре следобед, като аз продължавам да залагам за вдругиден или 12-ти. Ама като не ми вярвате...
А колкото до оценките - вярвам, че ще има доста двойки, просто защото на тоя изпит мнозина отиват "за спорта". Без да са особено грамотни, без да имат способността да сглобят смислен текст... Не ми се вярва да порежат някого, за да не се тормозят допълнително на изпита. Както казах, комисиите (когато аз кандидатствах) бяха 9, като предполагам, че имат потенциала за още поне 1-2 при нужда (всъщност, доста повече дори, като се сложат преподавателите на задочниците (където са различни, поне), на магистрите (също), хоноруваните... абе бая народ могат да съберат). Просто още отначало ще имат предвид да не държат кандидатите по час и отгоре, ако не е съвсем наложително.
Но пак казвам, двойките едва ли ще са малко и едва ли ще са незаслужени. Както споменах по-рано, подочух част от бисерите и се попотресох доста. И съм сигурна, че това съвсем не са били единствените.
И спрете да рефрешвате, не си помагате на нервите така. Излезте, пийте един коктейл, отпуснете душите. Каквото е станало, станало е. Наистина не мисля, че ще качат резултатите днес, така че няма нужда да се зомбирате пред компютрите. Колкото и да рефрешвате, така няма да ги "накарате" да ги изнесат по-бързо. Сериозно - излезте малко, обадете се на приятели, не се поддавайте на тая лудост, защото ви предстои още един изпит (надявам се). Поне. Починете си, а ако междувременно се случи така, че ги качат - чудесно. А, да - още нещо - обикновено ги пускат в работно време, така че ако до час-два ги няма, няма да е днес.