Ние се бяхме наредили трима познати един до друг (през едно място), обаче ми направи впечетление, че имаше няколко двойки, които си бяха седнали най-нагло един до друг и нищо не им казаха ... (65-та стая)
След обяваването на темата взеха интервю от единия от познатите ми и на мен ми беше толкова забавно като го наобиколиха с микрофоните и камерите

.
Иначе, като излязох, след мен излезнал единия от познатите ми и го питали "познавате ли се".
Което няма много смисъл, защото ние си разменихме няколко думи преди започването на изпита, а после и двамата предадохме около 40-50 мин след започването.
Бтв, една позната беше в Търново на изпит, която зубри от миналата година от лятото, тази година не спря да отсъства от училище, за да учи и им се падна Крум оО. А как го исках тоз'
не е истина. И и' викам "аз едва успявам да понауча 6 теми за 15-20 дни и ми се пада от по-крайните, ти учиш цяла година и ти се пада втората тема - кармата е голяма ку*ка" :Д .
Бтв2: техните резултати вече излязоха.
Иначе квесторите ми по история бяха много по-готини от тези по БЕЛ ... И когато дойде комисията да тегли темата като изтеглиха темата от Средновековие всичко ми се преобърна и направих една физиономия и една женица ми вика "спокойно, има още една тема, нея може и да я знаеш". А аз си мисля "Даа ... какъв е шансът тя също да е от Средновековие и този път да е от първите 5", ама ми стана приятно, че от отношението на госпожата.
И после се викам "Дано втората да е Априлско въстание (единствената тема, която бях учил и която не беше от "средновековие"). Ама уви, Господ не чу молитвата ми

.
Аааа как ми се ходеше до тоалетната като обявиха темата, ама пустият квестор не дава и не дава ... А на мен направо ще ми се пръсне мехура. А някой да знае по какво преподава същият този квестор (който говореше и беше облечен в зелено), тъй де, интересно ми е, защото беше голямо лице хД !