Дата и час: 28 Мар 2026, 21:12

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 978 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2012, 20:56 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Търговецът на кристал, на името на тази съдийка ли Цветанов щеше да кръщава акции в МВР?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2012, 21:35 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 4 пъти.
Nemalp написа:
http://www.facebook.com/groups/183392901791962/

Който иска да налазва : ) !

Дай да изчакаме да влезем първо,пък после лесно ще се присъединим :) А относно чакането-и аз ще се побъркам,ако не си говоря с някой ще изпадна в психоза от неспирното ми желание да ходя напред-назад хаха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2012, 21:50 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 67 пъти.
Denislav написа:
Nemalp написа:
http://www.facebook.com/groups/183392901791962/

Който иска да налазва : ) !

Дай да изчакаме да влезем първо,пък после лесно ще се присъединим :) А относно чакането-и аз ще се побъркам,ако не си говоря с някой ще изпадна в психоза от неспирното ми желание да ходя напред-назад хаха.

Е, то от теб зависи дали ще мълчиш като пукал или ще завържеш някой интересен или не чак толкова интересен разговор. : )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2012, 22:07 
От дъжд на вятър
Аватар

Все си мисля, че ще е нещо с политически привкус. Всичките теми (от предварителни и редовни изпити) идваха от някакви политически решения - я ACTA, я разпродажбата на армията и прочие, та така и устната темата ще идва от там. Могат да засегнат темата за българското правосъдие и ВСС (Висшият съдебен съвет) - случилото се с Мирослава Тодорова, която е най-актуалната в момента, а могат да ни отведат, както каза Търговецът, чак до Сирия и Арбските страни.
Да гадаем е излишно, както смятам, и четенето на прекалено много статии, тъй като в главата ти става каша :)

Българска филология, II курс

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 09:56 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 16 пъти.
Аз пък лично смятам, че от основните 3 въпроса няма да фигурират например за кучетата, за Мирослава Тодорова, волейбол или от този род. Кучетата са много наболяла тема в медийното пространство, но проблемът е на София, не на България. Би било некортно да питат въпрос, на който софиянците (примерно) да са с предимство, защото се срещат с проблема всеки ден. Въпроси за волейбола и например Олимпиадата или Европейското по футбол биха били страхотни за повечето момчета (включително и мен), но малко момичета се интересуват от това, а и е далеч от политиката. Въпрос за Мирослава Тодорова също не вярвам да е сред основните, но може да бъде зададен като допълнителен. :D Както и да е, сигурен съм, че въпросите ще изискват и познания и ще дават възможност да се разсъждава, а съм още по-сигурен, че СУ пак ще ни изненада, дано тези, които най-много искат и най-много заслужават да влязат :cheers:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 10:14 
Magnolia
Аватар

Благодарил (а): 374 пъти.
Проблемът с кучетата далеч не засяга само София.
Аз исках да попитам, като си получим листчетата можем ли сами да изберем по кой въпрос да започнем да говорим? В смисъл, да отговорим първо на втори, след това на останалите, примерно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 10:19 
От дъжд на вятър

Ер Малка написа:
Проблемът с кучетата далеч не засяга само София.
Аз исках да попитам, като си получим листчетата можем ли сами да изберем по кой въпрос да започнем да говорим? В смисъл, да отговорим първо на втори, след това на останалите, примерно.

А,това е много хубав въпрос ,някой може ли да даде повече разяснения ? Аз също да попитам ,дали може да обвързваме въпросите -например да говорим за първия и да правим съпоставки с втория и тн. ?

А проблемът с кучетата не е изобщо само столичен,национален е-спомни си саморазправата,която настана края на миналата година във Варна ..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 10:19 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Не помня. Аз ги карах последователно, но нямам спомен дали са ми дали друга възможност.
А колкото до Олимпиадата... е, не подценявайте момичетата, все пак. От есето, което писах на моя изпит, помня точно 2 неща - едно изречение от заключението и това, че в един абзац бях завъртяла нещата около олимпийската философия на Пиер дьо Кубертен. Всичко друго ми е адската мъгла, бях го забравила в момента, в който предадох (и затова и после ми беше много интересно да го прочета, ама нямаше как). Ох, на мен да ми дадат тема "Олимпиада"...

А това с кучетата хем ми се вижда доста невероятно да го дадат, хем доволно възможно. Не знам, не знам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 10:28 
От дъжд на вятър

Общо взето-очаквайте и неочакваното

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 10:31 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 36 пъти.
Търговецът на кристал, предположи какви въпроси могат да дадат на външната политика :D И възможно ли е там да започнат много да задълбочат нещата в политиката на другите страни.Примерно да питат за управляващите им партии,за лидерите им...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 11:14 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
А според вас дали след като някой е влязъл вече ще изтича информация за въпросите? Аз мисля че е много възможно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 11:23 
От дъжд на вятър

lora.temelkova написа:
А според вас дали след като някой е влязъл вече ще изтича информация за въпросите? Аз мисля че е много възможно.

Ами би трябвало да е невъзможно,все пак изключваме телефоните си и ги оставяме в пликчето..не виждам как би могло да се предаде информация,пък и го смятам за ненужно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 12:25 
My kinda heaven
Аватар

dessie написа:
Търговецът на кристал, предположи какви въпроси могат да дадат на външната политика :D И възможно ли е там да започнат много да задълбочат нещата в политиката на другите страни.Примерно да питат за управляващите им партии,за лидерите им...

Всичко може, де да знам. При цялото ми желание да помогна, не съм врачка. И да, може да питат и за това, дето ти си го предположила, но само като допълнителни/уточняващи въпроси. А и си зависи от комисията. Ако ви се паднат специалисти по външна политика (или поне преподаватели с интереси в областта) - мда, съвсем възможно е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 17:45 
Правист по душа

Благодарил (а): 1 пъти.
Така, както сте почнали ... Аз предлагам да пратим Търговецът на устния вместо вас :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2012, 19:08 
My kinda heaven
Аватар

Че колко му е... нямам драма, ама от някои преподаватели бих се поошашкала. А вие, както казах и по-рано, имате лукса да не знаете кои са онези, които причиняват особено силен стрес (е, нито пък онези, които са адски благи, ама мисля, че първото е и по-важно), така че се спичайте умерено.
И - сериозно - помнете как изглеждат изпитващите във вашите комисии, за да ми снесете инфо после и да се посмея. :compress: Аз малко ли ви разправях тука - имате да ме черпите направо. :) :faroah:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 978 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66  Следваща