Дата и час: 07 Апр 2026, 22:41

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 395 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Спорт
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2012, 10:19 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
Здравейте! В програмата ми показа,че в петък имам спорт , та въпросът ми е дали може ли да ходя в четвъртък вместо в петък?....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2012, 11:39 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 16 пъти.
Разбира се, в програмата го има само ориентировъчно, може да ходиш когато си решиш :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2012, 12:39 
В началото бе словото

благодаря за отговора! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2012, 12:52 
В началото бе словото

а какво ще рече хоноруван преподавател, и може ли да се запишеш при такъв в желаното от теб време?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2012, 09:45 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз искам да попитам някой, който е ходел преди на аеробика.. при кой преподавател е ходил и с какво впечатление е останал? Колко време е една тренировка? Не ме притеснява натоварването, а по -скоро преподавателките? добри ли са? :) :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2012, 10:15 
е...тъй де...
Аватар

Благодарил (а): 67 пъти.
geri_me написа:
а какво ще рече хоноруван преподавател, и може ли да се запишеш при такъв в желаното от теб време?

Щом е записан във графика, значи може, а иначе аз го разбирам така - преподавател, който е нает срещу хонорар, т.е. не е от СУ, а от някакъв друг ВУЗ или нещо такова :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2012, 14:27 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
Точно или е от друг ВУЗ или е студент.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2012, 20:52 
В началото бе словото

Благодаря за разяснението :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2012, 17:10 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Здравейте!
Искам да попитам как стоят нещата с народните танци? :D Ако някой посещава тези часове да каже доволен ли е, как са условията?
Благодаря предварително.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2012, 17:23 
В началото бе словото
Аватар

Сигурна съм, че някой преди мен е питал и съжалявам, че ще питам отново. Кажете ми на какво ниво е тениса. Благодаря!

Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2012, 18:08 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Сега като се записваме за спорт до 6 окт,първата учебна седмица няма да ходим на спорт защото не сме се записали още така ли е ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2012, 18:15 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 35 пъти.
Spotlight написа:
Аз искам да попитам някой, който е ходел преди на аеробика.. при кой преподавател е ходил и с какво впечатление е останал? Колко време е една тренировка? Не ме притеснява натоварването, а по -скоро преподавателките? добри ли са? :) :bounce:

Добри са всички май:) Около час е една тренировка, музиката е динамична. Правят се комбинации, има малко коремни преси. Не е нищо сложно. Разтоварващо е след един ден, прекаран на лекции или пред компютъра. Аз познавам Гери Минковска, тя е добра. Другата преподавателка също не е лоша, не мисля, че има от какво да се тревожиш, ако искаш аеробика, просто я запиши.

и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2012, 10:51 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте!
Много искам да ви питам нещо, защото имам някво усещане, че пак не съм разбрала правилно. Та въпроса ми е следния:
След като вече имам програма на лекциите, както и програма на часовете по аеробика, реших че ще ходя в понеделник. Според графика на аеробиката, в понеделник има голям отрязък от време, в който има часове - ако не се лъжа от 12 до 19 ч., като са дадени например 12-13ч, 13-14ч, 14-15ч и т.н. Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2012, 11:13 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
AuroraMoreux написа:
Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?

Да ходиш 1 път седмично в часа, в който си се записал...за някои спортове няма проблем да ходиш и в друг ден и час (попълват ти бележка, че си присъствал).

Като пуснат онлайн записването ще разберем дали можем веднага да изберем часа...едвали някой я е виждал тази прословута иновация :lol: .
Ако следваме логиката - би трябвало да се попълва и часът онлайн (защото могат да решат 50 човека, че искат в понеделник от 14 ч....ще стане адска обърквация и ще има местения, разкарвания, смяна на спортовете. Т.е. ползата от онлайн записването ще се изгуби)...макар, че не е много разумно да разчитаме на логиката, когато става въпрос за СУ :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2012, 11:59 
В началото бе словото
Аватар

amd написа:
AuroraMoreux написа:
Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?

Да ходиш 1 път седмично в часа, в който си се записал...за някои спортове няма проблем да ходиш и в друг ден и час (попълват ти бележка, че си присъствал).

Като пуснат онлайн записването ще разберем дали можем веднага да изберем часа...едвали някой я е виждал тази прословута иновация :lol: .
Ако следваме логиката - би трябвало да се попълва и часът онлайн (защото могат да решат 50 човека, че искат в понеделник от 14 ч....ще стане адска обърквация и ще има местения, разкарвания, смяна на спортовете. Т.е. ползата от онлайн записването ще се изгуби)...макар, че не е много разумно да разчитаме на логиката, когато става въпрос за СУ :bounce:

Meрси много за инфото :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 395 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Следваща