Благодаря ти, но оценката по БЕЛ изгаря, защото трябва двете оценки да са от една и съща КСК : ). И да, не бяха много теми, 6 на предварителния (само че 3 бяха научени като хората) и 8 сега. Дали разчитах на късмет - естествено ! Факт е, че някои хора отиват с една научена тема и влизат, да не говорим, че един голям процент ходи на двете сесии само със 'Средновековие' .
На въпроса, ако ме приемат с пет теми - не знам за какви основи иде реч, при положение, че историята никъде не влиза в учебното съдържание. А и трудната част според мен е да влезеш, оттам нататък да завършиш си е детска игра, а вече как ще се реализираш е друг въпрос.
И чисто информативно - разчитах на късмет, защото нямаше как иначе. Кандидатствах в UK, приеха ме там, където исках (право с френски език), покрих си офертата, но трябваше да се откажа. Изборът беше мой, но продиктуван от външни обстоятелства. Бях се записал за изпитите за всеки случай. Карах първата сесия - двойка и тройка. Втората се записах на няколко предмета, за да мога да имам резервен вариант. И докато познатите ми можеха да си стоят вкъщи на мен ми се налагаше да работя от 10 сутринта до 7-10 вечерта, като използвах обедните часове за четене. Така че седнах си на гъза, доколкото ми беше възможно с всичко случващо се около мен, направих най-доброто, което можах, само съжалявам, че нямах късмет, а може би не е било писано. Сега залагам английския, а на есен може и да съм ти колега (Политология)

.
ПП: Момче съм.