Дата и час: 13 Апр 2026, 14:08

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 17:55 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Bishop написа:
В 256 единият от квесторите не спря да ни се смее. Гледа ни, смее се. Чете вестник, гледа ни, смее се. И това няколко часа наред.

Някой зададе и един тъп въпрос: "Трябва ли да си оставям поле?"
При което другият квестор отговори троснато: "А линия да ти дам.. да си начертаеш там нещо?"
Много се смяхме. :D

Пфф да .. въобще от квесторите в нашата стая бях страшно възмутена. Никаква организация, никакво нормално обяснение, а на въпросите отговаряха с нежелание. Хич не ми харесаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 18:23 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
Аз лично съм много доволна от тема! Естествено ще има и разочаровани, но дано всички да са доволни от това, което са написали.
Иначе наистина в 65-та доста хора решиха да се разходят до тоалетната. Предполагам, че на квесторите им писна да ги съпровождат! ;D

П.С. Във вестник 19 минути има снимка от стая 65-та. И успех на всички с оценките!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 18:58 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 16 пъти.
В 292 пък ни казаха, че трябва да оставяме по 2 пръста разстояние от краищата на листа. Иначе квесторите бяха приятни хора :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 19:09 
В началото бе словото

Благодарил (а): 5 пъти.
Пф, на мен нищо такова не са ми казали и въобще не съм оставял. Единствено при нов абзац писах по-навътре. :|

Ама май че не бях единствен, защото хората около мен също не оставяха място. Пък и то като цяло май няма логика в това - сми, впоследствие работите нито се перфорират, нито нищо. А ако беше нужно, щеше да си има поле, все пак не пишем на чисто бели листи, а на изпитни бланки :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 19:22 
Драскач
Аватар

Не помня някой от квесторите да е споменал нещо за поле, а и наистина всички около мен не оставяха (освен при нов ред). И аз не мисля, че е проблем имайки предвид вече перфорираните листа.

Някой да има идея кога излизат резултатите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 19:24 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 13 пъти.
ColdHardBitch написа:
Не помня някой от квесторите да е споменал нещо за поле, а и наистина всички около мен не оставяха (освен при нов ред). И аз не мисля, че е проблем имайки предвид вече перфорираните листа.

Някой да има идея кога излизат резултатите?

Здрасти. Казват че около 2 седмици. Поленцето надали има истина - ако е така ще е обявено от всички и се губи свободата в индивидуалното графично оформяне.

:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 19:50 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 44 пъти.
sunny.v.b написа:
redempion написа:
Леко ме подразни един от квесторите в зала 272 :D като се спря при мен да гледа какво пиша и не се сдържах погледах го , той ми се усмихна и си тръгна . :D

П.С. Аз писах три страници и половина .. :)

Хах, аз за това гледах да седна някъде по-навътре ;д нищо, че ми беше неудобно всеки път като ми се налагаше да стана. А ти да не беше едно момче с бял пуловер и вързана коса?

А есето... Опитах се да го разкажа на мама и тати като излязох, ама доста неща ми се губят ;д Въведението си го запомних обаче, защото беше доста простичко: Отворете вратата. Прекрачете прага. Затворете вратата. Поздравления! Вие успешно влязохте в Читалнята на новото време, оборудвана с най-модерни технологии. За достъп до желаната от Вас информация, моля, въведете Вашето потребителско име и парола...

Достъп: Разрешен!.....

И на там започваше вече есето (сякаш е желаната информация), в което описах войната на армия от механизирани мишки срещу стария свят. Опитват се да го обединят и т.н Обаче хората виждат само едното лице на тази война, без да обръщат внимание на последиците. Как с обещания за свят без граници мишките ден след ден ни манипулират, докато накрая доброволно не се отказваме от всякакъв личен живот в замяна на личния живот на всички останали. Натам съм споменала и духовната смърт, която е дошла вследсвие на победата на мишките над книгата, обезлюдяването на улиците, защото хората си стоят по стаите с кликваща мишка в ръка... и други проблеми.
Опитах да напиша стегнато есе и не съм се впускала в много подробности, дано им хареса...

Само да подчертая ,че аз съм момиче :D .. момичето , което като седна на мястото си въобще не си погледна пликовете , а се оказа ,че има два плика :D , но го осъзна ,чак когато един от квесторите попита дали случайно някой от нас кандидатите има 2 плика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 20:05 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Квесторите ми допаднаха адски много. За мен е 2ра кандидат-студентска кампания.. Направих голямата грешка да запиша във Винс Варна. Бил съм на 2 други изпита преди този .. квесторите бяха просто невероятни, в сравнение с Варна и УНСС. Дано да оценяват сравнително обективно. Не го мислете много, много. Аз отивам да лепя брошури с надежда ^^. Да видя дали хората вярват в дребните неща..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 20:13 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
И аз бях в 256 ... не мисля, че мъжът ни се е смял, а напротив много се изкефи всички като почнахме да пишем изведнъж .. поне аз така разсъждавам :)

Иначе темата беше интересна .. и аз писах есе - почти 4 страници .. надявам се и оценката да е хубава ... Иначе много ми хареса и една от другите теми "Да бъдеш или да можеш", също е доста благодатна ... а третата "Панаир на суетата" я бяха давали и миналата година и струва ми се вече е доста изтъркана ... Честно казано се бях настроила за някаква тема свързана с Катар или с лудите цени на всичко напоследък .. но уви .. предполагам на редовния ще е нещо по-конкретно :)

Последна промяна Snejy на 30 Мар 2012, 19:01, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 20:33 
Just like a heartbeat the drumbeat carries on
Аватар

Благодарил (а): 96 пъти.
redempion написа:

Само да подчертая ,че аз съм момиче :D .. момичето , което като седна на мястото си въобще не си погледна пликовете , а се оказа ,че има два плика :D , но го осъзна ,чак когато един от квесторите попита дали случайно някой от нас кандидатите има 2 плика.

Лелееее, много много извинявай :oops: :oops: Не знам защо съм останала с толкова грешно впечатление....

Като сме заописвали квесторите, аз бях много доволна от нашите ;д

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 21:02 
Драскач
Аватар

Мен ли ми се струва или само аз не помня почти нищо от това, което съм писала?! Виждам тук поствани целите теми и започвам леко да се чуствам зле.. ;D

А става ли дума за квесторите, мисля че на нашия му писна да повтаря "Сядайте там къде има пликчета" по едно време! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 21:17 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Nafarforii написа:
Влюбих се в Снежанка.

Хаха : )
Иначе аз не видях толкова фолк фурии, може би са били зад мен, тъй като аз седнах напред, май на 3тия чин.
Имаше доста наплашени кандидат - студенти, а аз си бях доста спокойна, писах си, пък ще видим. Да се надяваме, че ще съм ви колежка следващата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 21:37 
Persona non grata
Аватар

Благодарил (а): 105 пъти.
И аз нищо не помня от това , което писах !
Абе хора , може ли да пишем имена : примерно аз писах писмо от компютъра до Интернета ( и в него споменах нещо от рода на '' моята добра приятелка госпожа Клавиатура .... или добрата стара Мишка ) хахахах ! Надявам се да не го приемат за знак ?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 21:42 
Just like a heartbeat the drumbeat carries on
Аватар

Благодарил (а): 96 пъти.
Ами не мисля, че ще го приемат за знак :)

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2012, 21:46 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 12 пъти.
Аз също не помня почти нищо от написаното.... а колкото до имената- нищо не ни беше казано, тъй че мисля, че госпожа Мишка няма да бъде санкционирана :Д

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  Следваща