Dplayer написа:
Е аз не съм казал, че няма да пипам Възраждане, даже напротив, но темите от Средновековие са ми много по-приятни и удобни за учене (лично мнение) . Докато от Възраждане натам някои теми са по 15 страници и дори да ги знаеш перфектно, 4-те часа са крайно недостатъчни да побереш всичко. Пък и колкото и да са стриктни към Средновековие, аз като си знам темата перфектно, с всичките там подробности, просто няма да им оставя за какво да се заядат. Според мен е по-добре да знаеш малко теми, но да ги знаеш перфектно, отколкото по малко от всичко. Основното от всяка тема върши работа за тестове, но не и за този изпит, тук трябват подробности

. Btw ти колко изкара миналата година ?
Не цитирай прекалено дълги мнения. Постът е редактиран.
svetlio.varnaПожелавам ти успех на изпита , дано няма фалове

Аз миналата година размишлявах като теб , правех си тънки сметки и схеми - ТОВА НЕ ПОМАГА

Миналата година изкарах 3.50 на темата за крум - 2 пъти

На предварителния изобщо не бях чел за Крум нищо - общо взето на базата на спомени . Втория изпит ми беше малко по вискока оценката ( да кажем 3.70-3.80) но пак не стигаше . Мисълта ми е , че на мен ми свалиха по 0.25 от оценката защото не бях нписал годините на управление в скоби на Терелиг и Кардам (това са точно 4 години по 0.25 = 1.00) И това е една еденица надолу заради техническа грешка

да не изброявам другите работи

Но здраве да е Тази година втори опит (като при вдигането на тежести

)