Дата и час: 29 Мар 2026, 06:53

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2012] Кандидати за Туризъм
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 17:57 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
3,75... ще се видим с някои и на редовния :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 20:03 
В началото бе словото

Благодарил (а): 3 пъти.
pavkii написа:
3,75... ще се видим с някои и на редовния :)

Ооо ти си мой човек :salute: И аз изкарах толкова :lol: :lol:
Освен ХВП и води какво се е паднало !?

Иначе по-доло някой беше писал, че не би избрал по-сложната тема (ХВП)... Имайте впредвид, че когато пишете по по-сложните теми, и оценката ви е по-висока. Миналата година, тези които бяха писали по по-трудните теми имаха по-високи оценки от тези избрали привидно елементарните теми. Когато пишете по по-лесната тема ви гледат под микроскоп, и обратно при по-сложните теми пак ви гледат под микроскоп ама ви поощряват леко затова, че сте се престрашили с по-гадната. Има го и това, че сложната за едни тема, за други е приятна, но очевидно гадните теми са с леки привилегии.

Иначе се надявам с някои от вас да се видим на изпита по английски :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 20:16 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 23 пъти.
Паднаха се и зърнени храни :) Ии ще се видим със сигурност на изпита по английски :) ти подготвяш ли се вече?

Постът е редактиран.
svetlio.varna

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 20:42 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Моята оценка е 4.00 . Ще се видим и на редовния със сигурност :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 22:29 
В началото бе словото

Аз изкарах 3,50. Писах върху води и бях добре подготвен.Написах 9-10 страници и си мислех, че съм се справил добре...да ама не..и не зная защо така се получава? Не съм пропуснал нещо сериозно... писах четливо...а дори и да имам някоя правописна грешка- чак до 3, 50 да падне оценката не вярвам......въпросът ми е, вие как и от къде се подготвяте? = ]]]

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 22:38 
В началото бе словото
Аватар

bacatapk написа:
Аз изкарах 3,50. Писах върху води и бях добре подготвен.Написах 9-10 страници и си мислех, че съм се справил добре...да ама не..и не зная защо така се получава? Не съм пропуснал нещо сериозно... писах четливо...а дори и да имам някоя правописна грешка- чак до 3, 50 да падне оценката не вярвам......въпросът ми е, вие как и от къде се подготвяте? = ]]]

Аз уча по "Сборник материали за средношколци и кандидат-студенти 2012/2013 (двадесето преработено и допълнено издание)" автори: проф. д-р Дончо Дончев и проф. д-р Христо Каракашев :))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2012, 23:01 
В началото бе словото

Благодаря ти! Ще го разгледам да видя...интересни неща се случват =]

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 10:06 
В началото бе словото

andreana_ написа:
Паднаха се и зърнени храни :) Ии ще се видим със сигурност на изпита по английски :) ти подготвяш ли се вече?

Иска ми се, но времето ми е в дефицит. :( Сега тея дни ще взема една от книжките с тестове да ги реша няколко пъти, пък ако ми харесат може и другите да пререша. :D И без това цяло лято на морето ще се чудя кво да правя след работа тъй че... :lol:

Не цитирай прекалено дълги постове (Т.10 ППФСУ). Мнението е редактирано.
svetlio.varna

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 10:24 
В началото бе словото

Здравейте.Аз имам 4.88 ,като писах за ХВП.Не съм много доволна ии аз също ще ходя и на редовния. :) А вие коя специалност искате?Всички ли сте за туризъм? :)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 10:41 
В началото бе словото
Аватар

^ Аз лично искам Туризъм, макар че напоследък ме съветват доста да си помисля, защото тази специалност РРП звучи доста добре, но.. за сега не съм си променила мнението:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 10:47 
В началото бе словото

Аз искам РРП много интересна ми се струва,а и за География си мисля,но не знам,има време докато реша. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 19:19 
В началото бе словото
Аватар

Хора, имам няколко въпроса. Когато въведа номера и ЕГН-то си за да си видя оценката, има някаква статистика в % . На мен ми пише, че 17 момчета имат по-висока от моята и 3 колкото мен. Какво точно трябва да означава това :?: :?: :?: И искам да питам... всички ли момчета от тук присъстващите искат Туризъм?? :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 20:14 
В началото бе словото
Аватар

pavkii написа:
Хора, имам няколко въпроса. Когато въведа номера и ЕГН-то си за да си видя оценката, има някаква статистика в % . На мен ми пише, че 17 момчета имат по-висока от моята и 3 колкото мен. Какво точно трябва да означава това :?: :?: :?: И искам да питам... всички ли момчета от тук присъстващите искат Туризъм?? :P

Ами тази информация предполагам ти я дават, за да се ориентираш при едно евентуално класиране накъде ще си :) Ако голям процент момчета имат по-висока оценка, значи шансовете ти намаляват, разбира се в случай, че всички искат Туризъм, но ти няма как да го знаеш това :) А по този процент можеш да се ориентираш и колко общо са момчетата (например на мен ми пише, че 14 момичета (7.8%) имат по-висока оценка ии след като си го изчислих ми излиза, че общо момичетата са около 179-180). Трябва да вземеш и предвид това, че дори сега да си на една от предните позиции и си изпреварил доста момчета, може някои от тези, които са получили по-ниска оценка от твоята да изкарат повече юни месец :P

П.П. Ако те интересува след като сме 275 географи, което се вижда по разпределението по залите, и след като 180 ми излязоха да са момичетата, значи сте 95 момчета, а ти си на 18-то място сред тях:)
Дано да съм ти била полезна, макар че обясненията май хич не са ми силна страна :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Апр 2012, 20:40 
В началото бе словото
Аватар

fail :cheers: 3.75, наздраве и до скоро. :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2012, 02:10 
В началото бе словото
Аватар

andreana_ написа:
pavkii написа:

Ами тази информация предполагам ти я дават, за да се ориентираш при едно евентуално класиране накъде ще си :) Ако голям процент момчета имат по-висока оценка, значи шансовете ти намаляват, разбира се в случай, че всички искат Туризъм, но ти няма как да го знаеш това :) А по този процент можеш да се ориентираш и колко общо са момчетата (например на мен ми пише, че 14 момичета (7.8%) имат по-висока оценка ии след като си го изчислих ми излиза, че общо момичетата са около 179-180). Трябва да вземеш и предвид това, че дори сега да си на една от предните позиции и си изпреварил доста момчета, може някои от тези, които са получили по-ниска оценка от твоята да изкарат повече юни месец :P

П.П. Ако те интересува след като сме 275 географи, което се вижда по разпределението по залите, и след като 180 ми излязоха да са момичетата, значи сте 95 момчета, а ти си на 18-то място сред тях:)
Дано да съм ти била полезна, макар че обясненията май хич не са ми силна страна :D :D

Значи, по-хубаво нямаше как да ми го обясни някой. Благодаря! :cheers: (пък ще почерпя някой ден, живот и здраве да станем колеги :P )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. [КСК 2012] Кандидати за Право

[ Отиди на страница: 1 ... 29, 30, 31 ]

в КСК 2012-2013

mimi

451

26761

25 Сеп 2012, 20:20

bEnisSima Преглежда последните мнения