Дата и час: 07 Апр 2026, 09:45

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 395 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Спорт
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 14:18 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 17 пъти.
AuroraMoreux написа:
А тези спорт задължителен ли е (влиза ли като дисциплина, по която трябва да сме оценявани) или е като допълнително занимание? Вече се записах, но гледах учебния план на Международни отношения, там спорт е споменат чак в 3ти курс, мисля че беше първия семестър. И къде е по-добре да звънна за повече информация - в ЮФ или във департамента по спорт?

Колега, незная как сте се записали, като записването започва от 15 септември и от тази година е онлайн?
Записването е в определена спортна дисциплина, определен час и ден и понякога и определен преподавател.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 14:26 
Magnolia
Аватар

Благодарил (а): 374 пъти.
Мисля, че Aurora е имала предвид, че се е записала в спциалността, в която е приета, не за спорт.
А аз исках да попитам: какво представлява кинезитерапията?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 14:40 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Мисля че тази статия ще ти отговори най-добре на въпроса - http://www.bb-team.org/articles/4121_kineziterapiya

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 16:03 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
а как точно седи въпросът с плуването..в смисъл мнения за базата,дали ние си избираме преподавателите или не,голяма навалица ли е по време на часовете и дали все пак ти обръщат някакво внимание,докато плуваш,защото аз мога само колкото да не удавя :D нищо повече :D и ако все пак ние си избираме преподавателите,ако може някакво мнение за тях :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 16:47 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
admin.sport написа:
AuroraMoreux написа:
А тези спорт задължителен ли е (влиза ли като дисциплина, по която трябва да сме оценявани) или е като допълнително занимание? Вече се записах, но гледах учебния план на Международни отношения, там спорт е споменат чак в 3ти курс, мисля че беше първия семестър. И къде е по-добре да звънна за повече информация - в ЮФ или във департамента по спорт?

Колега, не зная* как сте се записали, като записването започва от 15 септември и от тази година е онлайн?
Записването е в определена спортна дисциплина, определен час и ден и понякога и определен преподавател.

Съжалявам, ако не съм се изразила ясно, имах предвид записване в университета като цяло, т.е. записана съм си в специалността =)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 16:48 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 9 пъти.
vilitsaneva написа:
а как точно седи въпросът с плуването..в смисъл мнения за базата,дали ние си избираме преподавателите или не,голяма навалица ли е по време на часовете и дали все пак ти обръщат някакво внимание,докато плуваш,защото аз мога само колкото да не удавя :D нищо повече :D и ако все пак ние си избираме преподавателите,ако може някакво мнение за тях :D

хах аз съм точно като теб значи обаче толкова да ме влече този спорт..<3 от минали теми разбрах, че преподавателите са добри, но ако има някой, който от личен опит знае нека потвърди. Гледах снимки на басейна и пак някой беше споменал, че базата е прилична;) само се надявам да обръщат повече внимание на по-некадърните :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 17:05 
В началото бе словото

А мажоретките? Води ли се като редовен спорт или не?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 17:16 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
vilitsaneva написа:

verp написа:
хах аз съм точно като теб значи обаче толкова да ме влече този спорт..<3 от минали теми разбрах, че преподавателите са добри, но ако има някой, който от личен опит знае нека потвърди. Гледах снимки на басейна и пак някой беше споменал, че базата е прилична;) само се надявам да обръщат повече внимание на по-некадърните :lol:

Басейнът е хубав, не е идеален, но е хубав... има си всичко необходимо за плуване! Вие не си избирате преподавателите, може да си изберете часът, в който ще посещавате басейна и вследствие на това ви се пада или мъжът треньор или жената треньорка, като и двамата са страхотни, така че това не го мислете. И да, обръщат внимание на неможещите да плуват, не ги оставят току-така. Навалица има понякога, понякога пък няма... това е крайно относително, няма някаква ясно изразена зависимост... Един ден в часа ви може да е пълна лудница, а друг път - да има 5-6 човека. С две думи, заслужава си да се запишете. Може и мнението ми да е силно пристрастно, ала все пак от години съм в плувния отбор на СУ и абсолютно нищо лошо не мога да напиша. : )

snow_w написа:
А мажоретките? Води ли се като редовен спорт или не?

Да, води се, колкото и странно да е...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 17:21 
В началото бе словото
Аватар

Е, защо пък да е странно :D Аз бих избрала да съм мажоретка или катеренето, в краен случай плуване :D
Някоя мажоретка да даде по-подробна информация ? :Р

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 19:43 
В началото бе словото
Аватар

Някой да цъкаме волейбол :D Блазни ме плуването, но и футбол няма да откажа

Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 20:29 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
although написа:
Басейнът е хубав, не е идеален, но е хубав... има си всичко необходимо за плуване! Вие не си избирате преподавателите, може да си изберете часът, в който ще посещавате басейна и вследствие на това ви се пада или мъжът треньор или жената треньорка, като и двамата са страхотни, така че това не го мислете. И да, обръщат внимание на неможещите да плуват, не ги оставят току-така. Навалица има понякога, понякога пък няма... това е крайно относително, няма някаква ясно изразена зависимост... Един ден в часа ви може да е пълна лудница, а друг път - да има 5-6 човека. С две думи, заслужава си да се запишете. Може и мнението ми да е силно пристрастно, ала все пак от години съм в плувния отбор на СУ и абсолютно нищо лошо не мога да напиша. : )

мерси много ;]] а да питам,съблекалните как са? има ли си топла вода и всичко необходимо,че все пак през зимата нямам намерение да мръзна :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2012, 20:55 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Dplayer написа:
Да ви попитам, ако се запиша например тенис на корт, мога ли чат-пат да посещавам и фитнеса :D ?

леле и мен ме интересува точно това :) :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2012, 18:28 
В началото бе словото
Аватар

аз много искам аеробика :flower:
за съжаление обаче вероятно ще бъда освободена тази година. :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2012, 18:59 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
vilitsaneva написа:
although написа:

мерси много ;]] а да питам,съблекалните как са? има ли си топла вода и всичко необходимо,че все пак през зимата нямам намерение да мръзна :D

О, да! Разбира се, че си има топла вода на душовете, няма как да няма. Женската съблекалня нямам идея как е, но предполагам не се различава много-много от мъжката, ето защо мога да ти кажа, че си има шкафчета с ключове, в които шкафчета можеш да си оставиш дрехите, докато си в басейна. Единствено сешоар трябва да си носиш, защото там няма... има само контакти, в които да си го включиш. : )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2012, 19:44 
В началото бе словото

Благодарил (а): 5 пъти.
Еееееееее!Аз си мислех че всички ще се къпем заедно ;D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 395 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Следваща