Batbayan написа:
Абе не знам дали двойния стандарт е нещо обичайно за този форум, но ако е така трябва да се направи нещо за да се отстрани.

Дори това ако ще е да има размествания в екипа по поддръжката.Тук имам чувството, че модераторите се мислят за най-важните тук, а всъщност тяхната роля би трябвало да бъде по-либерална и неангажирана с прояви в стил "аз си решавам какво да правя с всеки без да спазвам никакви принципи".Ако ще има правила да ги спазват за всички - а не само за "мойте хора".Изцепки от рода на "има още 20 теми подобни на твоята , но за друго нещо, ама ще се заям само с твойта" са просто
нагли.Айде да спазват някакви малоумни правила до стотната и всички теми да се санкционират- пак зле, ама поне за всички и има някаква честност.А иначе какво се оказва- "който ми е симпатичен или която тема ме кефи ще е добре, който не да ходи на ******* си".
Не съм съгласен с мнението ти:
1. Понякога освен подценяване на дадени потребители има и надценяване на другите такива - демек не двоен, а половинчат...
2. Имаше размествания в екипа - имаше конкурс за модератори. Ест, всички бяха нови хора, които не са имали такъв пост преди у форума. Странното беше, че и старите си останаха, един вид да има приемственост.... И имаше приемственост, рече Бог...
3. " Мойте хора" - пише се "моите"... // но инак и аз забелязвам такова нещо, и то въпреки, че се имам за близък и приятел със всички, с малки изключения на хора, които не понясям заради лицемерието, но те не са модератори, държа да се знае...
4. Нямам 4та точка, просто 4 ме кефи като число и държа да го имам...
5. Всеки казус е субективен, и се преценят според мисленето на конкретния модератор (айде малко да ги защитя, да има интрига) - не можеш да казваш кой какви критерии да има.... Но... в правилата е казано ясно, и можеш да ползваш тях за да натриваш периодично няколко носа, ако ти прави кеф. Аз съм го правил веднъж и беше яко...
6. Симпатията не е нещо лошо - сам разбираш, че няма как всички да са симпатични на всички. Бъди над нещата и гледай от високо, на тези, които са ниско.... Ей каква мъдра мисъл, поздравявам те с нея...
и за Писобела - ако изкарам от скайпа ти доста, ще те черпя спрайт....