allshallperish написа:
Лея, да смятах, че темата ще се развие по друг начин. Явно съм прекалено голям оптимист и смятам, че аз като си виждам грешките и другите могат да го правят. Уви. Не те ям. Как го реши? Казвам си личното мнение. В тая тема освен аз да съм нападната, заради скромното си желание да помогна по някакъв начин, аз отнесох всичките лайна. Така, че и на теб пожелавам здраве и усмивки. И без ядене, разбира се.
Виж ся, без да ме обвиянваш, че ти пускам четки първо да си кажа, че много ти се кефя. Това, за да не мислиш, че те нападам.
Ся по същество - мисля, че ме ядеш, понеже захапваш някаква моя думичка и й слагаш значение, което аз не съм влагалав нея, като по този начин ми изопачаваш думите и т'ва не ми 'аресва, ама изобщо. Ти обаче продължаваш да драпаш към някакво идиализирано форумно общество, в което всеки гласува кой да остава и кой не, повлиян и той без да знае от какво.
НЕ Е НАЧИНА да дърпаш въпросния човек за косата насред село и да крещиш "елате със запалени факли и сопи" и като се събере селото да очакваш всички да седнат на лагерен огън и човека, който си извел така позорно да се извини за каквото и да било.
Аз така я възприемам тази тема и затова съм против нея. Като тръгнеш с лошо - нормално да очакваш да ти отвърнат с лошо. Като сипеш нападки, естествено че трябва да си готова, че човека към който ги отправяш ще тръгне с лошо.
Мастър ме кефи много, щото така тънко иронизира всички а и непукисткото държание за мен е много по-добро решение отколкото "тоя форум е моя живот, ти ме спамиш и пишеш по 300 мнения с "да"/"не" в него - ум-риииииии"
Та толкоз от мене.
Иначе темата сама по себе си е интересна, дори и само заради дискусията "трябва ли така да се постъпва оттук нататък".