frostwolf написа:
Joker написа:
според мен между олшелпериш и мастерката има съвсем малка разлика, а приликите са доста повече
а другият участник като че ли бавно но сигурно се опитва да стане модератор

Първо не ми се нрави да ме сравнявате с подобен човек. Обижда ме. И второ аз модератор няма как да стана, по простата причина, че ръководството открито ми се дразни. Разбирам ги. И аз бих си се дразнила

. Ще бъде смешно да седна да се оправдавам с каквито и да е аргументи, само ще стане по- зле и то за мен. Аз признавам, че имам много грешки в тоя форум, че съм обидила някога някой /или повече хора/ преднамерено или не съвсем, но аз нямам проблем да го призная, както повечето от вас виждат съм се ограничила да пиша в огромен брой теми, което преди правех. Обаче разликата е, че на мен като ми кажат "Тъпо е това и това" аз мога да чатна, че наистина е тъпо и да не продължавам да се въргалям в помията, дето съм си я направила. Съжалявам, исках и някой друг като мен да прогледне и да разбере, че най- тъпото е да кажеш "Кво ти пука, един форум". Форум-форум, ама аз поне си казвам това, което мисля и би било абсурдно, ако някой от вас вземе да ми обяснява, че по цял ден само лъжи сипе в тоя форум. Аз мога да имам мнение за човек по постовете му и явно всички останали имат, след като могат да ми дават каквито и да е квалификации. До сега в преценката ми не съм се объркала, тези които са ми допаднали във форума, ми допадат и на живо - с тях поддържаме връзка и най- общо - си имаме приказката. Предложената тема беше с идеята / за 50 път/, като си видят името в нея хората да се поосъзнаят малко, да видят къде бъркат, кой им се дразни и т.н. Защото, ако на вас не ви пука дали серете на главите на хората, или по- лошо- във форума, в който четат, за да се информират и събеседват, то на мен ми пука и ми пука не само заради мен самата, но и заради хората, с които имам контакти и откровено знам, че са свестни и не толерират подобни постъпки /посочените/. Не знам, аз се уморих да я водя тая война, един ден ми стига да разбера, че срещу тъпотията и глупостта не мога да се боря, не и като простосмъртен потребител. Надеждата ми остава в модераторите, дано се справят с тоя гьол и молбата ми към димо още е в сила, въпреки че той така и не ми отговори, а и не е заключил темата, което ме кара да смятам, че може и да не се заключи. Не знам... Разочарована съм.