Дата и час: 16 Яну 2026, 16:09

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Рекламиране на форума сред студентите
МнениеПубликувано на: 13 Май 2004, 22:15 
Предлагам да се разработи стратегия по популяризирането и активизирането на този иначе отлично замислен форум. В СУ се обучават толкова много студенти, които имат какво да споделят, че не си струва такава идея да пропада заради лош мениджмънт!!!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: nishto novo
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2004, 14:06 
Повече от 20 дена без отговор след първото ми съобщение установявам, че тук наистина всеки си говори сам със себе си. И ако това се нарича форум... :twisted:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2004, 11:05 
Za kavo obnoviavane govorish.

Tozi sajt se obnoviava ot dazhd na viatar!

Ima niakoi interesni neshta no kato tsialo e zle.

No ti si daskal i razbirash zashto e taka

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: Обновяване и отговори
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2004, 09:43 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Имате моето обещание, че вече отговори на въпросите от форума ще има.

Последна промяна dimo на 27 Авг 2004, 16:54, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2004, 19:24 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Az moga da wi dam nqkolko syweta:1wo-naprawete malko reklama na foruma,dori moje da go wklu4ete w tezi knijki koito se razdawat w na4aloto na godinata.2ro-ima mn studenti naistina no wse pak neka ne zabrawqme kolko sa myrzeliwi powe4eto i na nikoi ne mu se zanimawa :lol: Ne iskam da obijdam nikoi prosto towa e moeto nabludenie.3to-na foruma slojete i powe4e strani4ni ne6ta koito po nqkav na4in sa swyrzani sys SU a dori moje da ne sa swyrzani(primerno temi kato lubov,humor i t.n. :D ).4to-smqtam 4e e mn gotino da ima ne6to kato klasaciq za nai-aktiwnite 10useri i syotwetno nqkwi nagradi(ne6to skromno kolko za da e po-interesno :wink: ).5-to smqtam 4e ideqta e strahotna,az sym mn zariben na tema forumi i 6te pose6tawam foruma na universiteta mi redowno 8) gl hf(good luck,have fun)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2004, 15:29 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Здравейте,
ще се опитам да измисля нещо, така че форумът да стане по-интересен, забавен и приятен за посетителите си. Благодаря на Astral4o за предложенията и искам да кажа, че всеки, който има някакви идеи за съдържанието на форума, е повече от добре дошъл. С удоволстие ще дам модераторски права за темата, която е предложил, на всеки, който има желанието да помогне форума да стане по-добър.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2004, 18:08 
В началото бе словото
Аватар

Prisuedinjavam se kum priziva na "daskal" , poneje s4itam, 4e e 4udesno mjasto, kudeto studentite mogat da izrazjat mnenieto si. Tova , koeto e porazitelno oba4e e, 4e pri tolkova hiljadi nastoja6ti i biv6i studenti na SY, ima edva po-malko ot 100 registrirani potrebiteli. Tozi fakt moga da si go objasnja edinstveno s lo6a populjarizacija na foruma, a ne tolkova s lipsa na hubavi rubriki v nego. Su6to taka 6te si pozvolja da izkaja mnenie po vuprosa za cjalostnija layout na sait-a na SY, 4ast ot koito e i tozi forum. Bez da iskam da obidja kogoto i da e bilo, no koi za Boga be6e designer na sait-a? Ima6e li njakakva rabotna grupa, sustezavaha li se razli4ni disainerski proekti ili se raz4ita na vkusa i predpo4itanijata na edin 4ovek? Razbiram, 4e e nablegnato na funkcialnostta, no , po moe skromno mnenie, ne biva da se prenebregva i opakovkata.Za6toto sait-a, kakto i foruma, sa vizitnata ni karti4ka, izdavat otno6enieto ni kum detaila, ostavjat ako ne purvo, to pri vsi4ki slu4ai traino vpe4atlenie. I ako iskame da e vidno, 4e sme nomer1 , trjabva da sme nomer 1 vuv vsi4ko-novi, razli4ni, njakolko stupki pred vsi4ki vuv vsi4ko:-))
Pozdravi i uspeh, verjavam vi , 4e njamam namerenieto da zasegna nikogo s kritikata si, prosto izkazvam li4no mnenie-nali zatova e tozi forum?:-)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2004, 21:00 
В началото бе словото
Аватар

Ами малко са още членовете на тоя форум....и членките - и те... :lol:

Мисля, че след ЗД /Заветната Дата - 01.10/, ще нараснат. Надявам се, иначе само 5 души накръст ще се питаме и ще си отговаряме.

А ти, bijou, да ти кажа само, че подписа ти ме кефи...ама не е само Пацко.....Да те изпитам ли какво ми значат цифричките след волея? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Bulgari-junaci ;-))
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2004, 22:41 
Hehe, tova vupros za purva sigurna suma li e?;-)
Ami,..mene joker mi ne trebe:-)), 6te se probvam:
1=Evgeni Ivanov -209cm, 98kg, tattoo na ramoto,obi4a purjoli na skara:-)
2=Iceto Cvetanov(nali?), neverojatna tehnika+uset za igra na mrejata
6=Matei Kazijski (ljubov moja :oops: ), nai-obe6tava6tija ni igra4 ot mladoto pokolenie, talant na svetovno nivo, 202cm, 93kg, po merki i teglilki ( i po 4ar) nasledjava Patzi na posta spiker, ljubimata mu kniga e Shougun
11=Vlado Nikolov-toprealizator , obi4a da pravi njakakva 6a6ma sus 6ortite, zapretva si gi v bokserkite...goljam maitap...i goljam igra4:-)
12= the ultimate setter Niki Ivanov. Nijamam kakvo pove4e da kaja-vsi4ko se vijda:-))
13= Teodor Salparov, drug obe6tava6 igra4 ot biv6ija ni mladejki otbor, no za6to po djavolite ima takova hubavo gadje???;-)))
17=Plamen Konstantinov-nai-hubavijat muj sred voleibolistite i nai-dobrijat voleibolist sred hubavite muje:-) spiker, 31-godi6en, 202cm, 93kg i neverojatni o4i i neverojatna ....prijatelka. Ot 8 godini. Ufff :(
E, minah li testa?;-))

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Bulgari-junaci ;-))
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2004, 22:46 
В началото бе словото
Аватар

Anonymous написа:
Hehe, tova vupros za purva sigurna suma li e?;-)
6=Matei Kazijski (ljubov moja :oops: ), nai-obe6tava6tija ni igra4 ot mladoto pokolenie, talant na svetovno nivo, 202cm, 93kg, po merki i teglilki ( i po 4ar) nasledjava Patzi na posta spiker, ljubimata mu kniga e Shougun
11=Vlado Nikolov-toprealizator , obi4a da pravi njakakva 6a6ma sus 6ortite, zapretva si gi v bokserkite...goljam maitap...i goljam igra4:-)
12= the ultimate setter Niki Ivanov. Nijamam kakvo pove4e da kaja-vsi4ko se vijda:-))
13= Teodor Salparov, drug obe6tava6 igra4 ot biv6ija ni mladejki otbor, no za6to po djavolite ima takova hubavo gadje???;-)))
17=Plamen Konstantinov-nai-hubavijat muj sred voleibolistite i nai-dobrijat voleibolist sred hubavite muje:-) spiker, 31-godi6en, 202cm, 93kg i neverojatni o4i i neverojatna ....prijatelka. Ot 8 godini. Ufff :(
E, minah li testa?;-))

Tova tuka az go pisah:-))
ama taka stava ot mnogo akul-zabravih da vljaza sus nick:-))
I pak si pitam-minah li testa/;-)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2004, 23:13 
В началото бе словото
Аватар

Мина го и го задмина, обичам те направо!

Я повтори какво ще учиш, може да се засечем някъде...по мачовете....изненада ме, ама мнооооого здраво, даже има 1-2 неща, които и аз не ги знаех -

bijou написа:
Hehe, tova vupros za purva sigurna suma li e?
6=Matei Kazijski (ljubov moja ), nai-obe6tava6tija ni igra4 ot mladoto pokolenie, talant na svetovno nivo, 202cm, 93kg, po merki i teglilki ( i po 4ar) nasledjava Patzi na posta spiker, ljubimata mu kniga e Shougun
13= Teodor Salparov, drug obe6tava6 igra4 ot biv6ija ni mladejki otbor, no za6to po djavolite ima takova hubavo gadje???))
17=Plamen Konstantinov-nai-hubavijat muj sred voleibolistite i nai-dobrijat voleibolist sred hubavite muje:-) spiker, 31-godi6en, 202cm, 93kg i neverojatni o4i i neverojatna ....prijatelka. Ot 8 godini. Ufff
E, minah li testa?)

Е тия не ги знаех, но ще са ми от полза. За Пламен - не съм му виждала гаджето, ама май легенди се носят за нея....да му е жива и здрава, аз към него претенции като към мъж нямам, предпочитам да си върши работата в мачовете. Другото - слабо ме интересува. Иначе, ако трябва да посоча най - готиният волейболист....бе, Гиби и Ники Иванов са страшни....и недостижими.

Адски се извинявам за off topica, ама мед ми капе на душата като видя някой фен на волейбола....ама не от ония, дето: "Ах, на Пушката каква му е татуировката", или "Ох, на Теди Салпаров очите...ух, ши гу изям!" или "Малиииииииии, Пацооооооо, да ми паднеш" /макар че това са мои думи, казани пред компания от около 15 души, докато гледахме мача с Япония - уточнение, след тая ми реплика имаше нападали по земята и попикани от смях :roll: После върви обяснявай, че тя сама се изплъзна..... :lol:/

Абе, с 2 думи: кефя се на истинските волейболни фенове, които различават хубавите блокади от хубавите крака и хубавите сервизи от хубавите очи....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Maitap, be, Willy :-)
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2004, 15:40 
В началото бе словото
Аватар

:-)Hei, bg volley, az sum rodena s volleyball v kruvta, no edinstvenija volleyballist , kum koito imam pretencii kato muj, e gadjeto mi:-))) Ina4e ostanaloto e na maitap, vse pak mom4etata ne sa na izlojba, a da igrajat, i mislja, 4e dosta dobre se spravjat:-)Puk ostanaloto e extra, 6ou,a na ma4a s Japan moje i da sme se sbluskali njakude po tribunite:-)
Pozdravi :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2004, 21:47 
В началото бе словото
Аватар

Оооооооо, не, не сме се засичали на трибуните - аз си бях в Стара Загора, с голяма компания и много бира. Затова и понеже всичко се беше затишило, чуха великата ми реплика за Пацко.... :roll: :roll: :roll:

А гаджето ти да не се казва случайно М.Казийски? Нещо много го славославиш тоз момък..... :D

P.S. Извинявам се, че поосрахме темата, ама по - добре да си говорим за волей, отколкото да си седи празна, а? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2004, 13:39 
4e Matei e talant ne e slavoslavene, a konstatacija na vsepriznat fakt;-)
No ne, prijateljat mi njama ni6to ob6to s nego, samo malko me revnuva, kogato zapo4na da mu razpravjam kolko mnogo uvajavam postijenijata na igra4ite ni, imaiki predvid uslovijata, pri koito trenirat.Super luks-1 edinstvena teniska, njama bjudjet dori za aspirini i koeto e nai-hubavo-apte4ekata im predstavljava bint v nailonova kesijka i polovinlitrova butilka mineralna voda-vseki, gledal ma4a Bul -Japan 6te potvurdi kakvo lusna pri kontuzijata v koljanoto na T.Salparov.Tui 4e tova za federacijata v podpisa ti e napulno vjarno, v tozi sport(kakto i pri vsi4ko v Bul) ne6tata mai stavat ne "blagodarenie na", a "napuk"
Pozdravi, kolejke 8)

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: Az bjah, priznavam si
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2004, 13:45 
В началото бе словото
Аватар

Koga li moja prelest 6te se nau4i, 4e purvo trjabva da vleze s nick-a si, a sled tova da izkaje kompetentnoto si mnenie? :oops: Kakto i da e, moe e mnenieto ot predi malko, i o6te vednuj se izvinjavam, 4e ne lafim po topic-a, ama kato glrdam interesa ot strana na otgovornite lica e nulev :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща