Дата и час: 16 Яну 2026, 14:40

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Недопустим модераторски произвол!
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2009, 21:16 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
След като без всякакво основание беше заключена темата ми за Партията и нейната роля в обществено-политическия живот на България,получих следното съобщение от модератор в подфорум Политика:
"От: Don Horhe
Изпратено на: 25 Дек 2009, 05:51
До: bronzov

Съобщение

Привет!
Следващите ти подобни дълги и безсмислени постове ще бъдат трити автоматично.
Don Horhe "

Бих желал да поставя следните въпроси?

1)По коя точка от правилника модератор може да задължава потребител да пише в обем, съобразен с прищевките на този модератор?Само кратките постове ли са разрешени тук и ако е така, моля да ми бъде подробно разяснено до колко изречения имам право да пиша в едно мнение? Две, три, четири...за да знам, да не прекаля...?

2)Кое дава право на модератор да се подиграва по подобен национал-социлистически и фашистки начинс труда на потребител-в случая с мен като дава обидни квалификации относно съдържанието на моите мнения и ги определя като"безсмислени"?

3)Какви наказетелни мерки ще предприеме ръководството на форума към модератора с цел да бъдат избегнати негови следващи брутални своеволия?

4)Eдно лично питане към модератора Хорхе: Ти получаваш ли заплата от партия Герб?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Недопустим модераторски произвол!
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2009, 21:32 
SentineL
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
bronzov написа:
След като без всякакво основание беше заключена темата ми за Партията и нейната роля в обществено-политическия живот на България,получих следното съобщение от модератор в подфорум Политика:
"От: Don Horhe
Изпратено на: 25 Дек 2009, 05:51
До: bronzov

Съобщение

Привет!
Следващите ти подобни дълги и безсмислени постове ще бъдат трити автоматично.
Don Horhe "

Бих желал да поставя следните въпроси?

1)По коя точка от правилника модератор може да задължава потребител да пише в обем, съобразен с прищевките на този модератор?Само кратките постове ли са разрешени тук и ако е така, моля да ми бъде подробно разяснено до колко изречения имам право да пиша в едно мнение? Две, три, четири...за да знам, да не прекаля...?

2)Кое дава право на модератор да се подиграва по подобен национал-социлистически и фашистки начинс труда на потребител-в случая с мен като дава обидни квалификации относно съдържанието на моите мнения и ги определя като"безсмислени"?

3)Какви наказетелни мерки ще предприеме ръководството на форума към модератора с цел да бъдат избегнати негови следващи брутални своеволия?

4)Eдно лично питане към модератора Хорхе: Ти получаваш ли заплата от партия Герб?

На какво ги учат хората в СУ. Тцтцтц. :shock:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2009, 21:33 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Това е форум на Софийски университет, сиреч на студенти, кандидат-студенти и бивши студенти на СУ, както и на всички, които искат да бъдат част от студентския дух на Алма Матер. Партийната агитация не се вписва по никакъв начин в тематиката на форума. За целта използвай форума на БСП (ако си имат такъв). На никой не му пука нито за Станишев, нито за БСП, нито какво мислиш за Бойко Борисов. Още повече, че тук пишат предимно образовани хора, преминали през ситото на най-трудните кандидатстудентски изпити в България, при максимум конкуренция, които са наясно с нещата, имат предимно либерални, центристки и демократични разбирания (но не и комунистически), и не се лъжат като старите бабички. Така че, моля те за уважение и разбиране. Весели празници!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2009, 21:55 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2009, 22:41 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Между другото явната политическа пропаганда далеч не е чужда на форума. Дали е за БСП, за ГЕРБ, за друг, няма значение. Редно е да се мери с еднакъв аршин. В общи линии човекът си беше пуснал темата на правилното място. Разбира се, мнението му е супер провокативно, но има и други подобни макар и в по-различна форма ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2009, 08:42 
Аватар

Конкретно ти наистина си национал-социалист, затова си спести хиленето. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2009, 09:51 
Spiritchaser
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
Човек, оправи ми настроението, сериозно. :lol:

Но нека все пак погледнем и самите правила:

Цитат:
Приемете, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.

Намерих го за уместно и я заключих.

...

Цитат:
Чл.4. Забранява се агитацията в полза на конкретна политическа сила или личност. Позволява се и се насърчава изразяването на лична позиция, стига тя да не противоречи на настоящия правилник, както и на Правилника за ползване на форума на СУ (ППФСУ).

Съгласен съм с Ники, че на места има явна политическа пропаганда, но тя според мен е по-скоро "против" еди-кого отколкото "за" еди-кого. Дори и да греша, това че някой кара пиян не ти дава правото и ти да го правиш. :wink:

Освен това, има неписано правило когато даден текст е прекалено дълъг, както е в твоя случай, да се даде само линк към него, като в форумното съобщение да се каже с няколко думи за какво се отнася. Но ти разбира се няма как да си запознат с това правило, тъй като си регистриран тук от няма и 5 дена и очакваш някой да ти чете червените (в преносен И буквален смисъл :P ) чаршафи.

Със здраве и весели празници!
:bigsmurf:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2009, 22:46 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Искам и аз да се оплача.... от... всъщност, няма значение от кого и от какво! Оплаквам се и това си е! Обаче постът на бронзов ми напомня на едни брошури за партийната учебна година, каквото и да значи това. :mrgreen:
Привет, другарю млад! :bounce:
Онеправдани от всички форуми, съединявайте се! :santa:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2009, 10:00 
Плиний Стари
Аватар

Леле, сега чак му видях темата на комунистчето. Голям смях пада, а това, че е затворена - напълно правилно. Аз съм си човек с повече или по-малко консервативни възгледи и мисля, че толерантността към откровени лъжи е напълно вредна. А толкова манипулативни неточности в исторически план видях в поста на "бронзов", че направо вече не се чудя откъде е придобил този стил в реториката. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2009, 10:16 
Аватар

Е, значи все пак някой му е прочел поста. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2009, 10:19 
The bombardier
Аватар

Благодарил (а): 125 пъти.
http://bnt.bg/bg/news/view/18964/skandalyt_bsp_sreshtu_sajta_bg_mama

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2009, 10:36 
Плиний Стари
Аватар

Шепот написа:
Е, значи все пак някой му е прочел поста. :lol:

На половината на текста вече бях подготвен какво ме очаква да прочета. Просто всичките са толкова еднакви и прозрачни, та чак ме досмешава на простотията, лицемерието и откровените лъжи, които сипят. Ама какво очакваш от хора, които още не смятат за престъпление 16 април и тероризма в Жабокрек. А второто даже го и честват? Ама както и да е, колкото повече ги игнирира човек, толкова по-добре, защото дикусията с тях е рядко безплодно нещо.

Lord написа:

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2009, 11:02 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Lord написа:

Хахахаха, тоя от БСП направо... :lol: :lol: "Тука виждате политически лозунги и политизиране, което ние не искаме..." :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 15:33 
Christian
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
Мила- размисли и страсти- обидил съм Косе Босе с нещо и не ми се казва с какво и защо съм я обидил- резултатът, моите въпроси- изтрити, нейното ответно метафорично разказче за мен как я наръгвам с нож- оставено. Трябваше Мила да ме предупреди, не да си говори с Косе Босе зад гърба ми, все едно са "на една страна", а аз на друга. Коментар на модератора с червен шрифт, обясняващ защо са изтрити мненията, предполага, че съм нарушил добрия тон. Не съм нарушил добрия тон. А защо не се изтри и нейното разказче?

Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 16:29 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
FightForFreedom написа:
Мила- размисли и страсти- обидил съм Косе Босе с нещо и не ми се казва с какво и защо съм я обидил- резултатът, моите въпроси- изтрити, нейното ответно метафорично разказче за мен как я наръгвам с нож- оставено. Трябваше Мила да ме предупреди, не да си говори с Косе Босе зад гърба ми, все едно са "на една страна", а аз на друга. Коментар на модератора с червен шрифт, обясняващ защо са изтрити мненията, предполага, че съм нарушил добрия тон. Не съм нарушил добрия тон. А защо не се изтри и нейното разказче?

Боже :shock: . Нейното разкажче е някаква фикция, а ти я питаше някакви въпроси все едно ся ше идеш и ще я пребиеш. Я се съвземи малко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща