Лорд Носферату написа:
Как ми се иска да обявят цигарите за незаконни... Каквото щете разправяйте, ама ще има ефект. Всеки ще си пуши вкъщи или на по-закътани места. Уви, надали ще доживея да видя такова нещо. Но поне мога да си помечтая

Ще ги обявят скоро време, спокойно

Нали до 2010 трябва да се забрани пушенето на обществени места и пушенето в заведения, барове и дискотеки...
Ура! Ще мога да излизам тогава и да се срещам с приятели по-често!

Ще мога да ходя на дискотеки и приятелите ми ще могат да ме учат да танцувам

Ще мога да се насладя на оскъдното осветление и приятната музика в нощните заведения (падам си нощтна птица

). Нямам търпение да настъпи това време!

Тогава ще мога да се наслаждавам по-често на аромата на косите си, пренесен от ароматния шампоан и вплетен във всеки кичур... Ще мога да се наслаждавам по-дълго и на свежия и успокояващ аромат от омекотителя, който се е впил в дрехите ми...
Тогава сетивата ми няма да бъдат притъпявани от цигарения дим и ще мога да се наслаждавам пълноценно на всяка хапка храна и на всяка глътка питие...
Аххх, божествено удоволствие...
P.S.: Ходила съм по заведения, но винаги съм се прибирала опушена, омърлушена, в недобро настроение, чувстваща се мръсна и воняща (второто не е само чувство), искаща колкото се може по-скоро да заспи, за да „избяга“ от преследващата воня... (да не говорим за пълните дробове... познайте с какво...)
Edit: Дори сега, както съм си се затворила в собствената си стая, не мога да избягам от цигарения дим... Все ще се намери някой, който да пуши в коридора, независимо че е забранено...

(Както съм и болна... Направо ми е толкова „приятно“... Ама гледам да не излизам много, много, за да не заразя другите... Понякога си се чудя на загрижеността за другите при тяхното нехайство за мене...)