brum-brumm написа:
Хурки, бих казала аз.
В общи линии ми е ясно какво се учи в НБУ първите две години във въпросните масови комуникации. И повечето предмети си ги избираш сам и има една голяма част, дето и идея нямаш що ги има в програмата на това направление. Какво му е хубавото да се започва да се учи журналистика в 3 курс чак като хората са го измислили - започваш си в първи. И нямам колеги, които да са се оплакали от това, че библиотеката в момента е с малко неясно разположение. На сградата се прави ремонт и се отварят нови помещения. Базата ще се обнови именно тази година именно след тоя ремонт. Против преподаватели не мога да говоря, щото в НБУ не ги познавам, но има един МНОГО определящ фактор и той е средата. В НБУ колкото пъти и да съм ходила, все съм имала усещането, че съм на концерт на пайнер. В 8 сутринта толкова силно гримирани женски на токчета, че се чудя в колко са станали, за да се намажат така обилно. Мъжките бройки пък в по-голямата си част са фешънчета с колите на мама и тати,дето ходят там да махат крачолчета и да спрягат глагола МОТАМ СЕ. Колкото и да е добра базата, колкото и да е съвестен студента, като е сред такъв тип хора едва ли ще прокопса много много...В нбу летвата е ниска и влизат по сума ти души масова комуникация. В СУ групите са по-малко, което няма как да не окаже влияние върху възприемането. По един начин се учи със сто телета в стаята, по съвсем различен като са само 15. Това е най-грубо казано. Миналата година кандидатствах в НБУ кино и телевия, взеха ме, но си избрах СУ. Не си се представям в оня университет просто. Нъцки..
Благодаря за отделеното време

Единственото, което малко ме озадачи е, че казваш"никой не се оплаква от странното положение на библиотеката"Това ми звучи малко като "никой не ходи там ", което е малко странно...Но всеки си избира сам , естествено.А що се отнася до ":фешъните"- има ги навсякъде :Р ( и мен ме вбесяват ::Д