Дата и час: 20 Апр 2026, 13:20

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 432  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КСК 2009 - История
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:40 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
неискам да се сещам за днес ! уж знаех и двете теми добре и си избрах за просветата и като почнах да пиша всичко забравих, имам много пропуски и много греши, почти нищо не написах, а като излезнах всичко се сетих ;((( тфа е от тъпото притеснение .... още утре сядам да уча за редовниа,че иначе не ми се мисли .... неискам и да излизат резултатите

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:41 
The girl with the kaleidoscope eyes
Аватар

И аз да се отчета... Та - сънят ми се сбъдна, падна се просветата. Като я казаха и цялата зала замлъкнала само аз издадох нещо от рода на "Иииииииууууххх!" и като казаха Асеневци и дива радост... Но! Като се прибрах си открих куп грешки. Първо, въстанията на Петър Делян, Георги Войтех и други ги писах, че са 10 век и то от недоглеждане. И това в увода! :cry: Темата Паристрион я написах Панастрион. Някои завоевания пропуснах, някои добавих... Изпуснах битката на Асен при Сяр... и такам. Иначе 12 стр. като разстоянието между редовете ми е минимално. Сигурно 20-25 реда на страница... ох, не знам, времето ще покаже *въздъх*

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:42 
μέγας δούξ
Аватар

ScionOfStorm написа:
Е, то не е задължително всички въстания да цакнеш, макар че Георги Войтех май е най-ключово след Пешо-Делян.

Препоръчително е поне да се изброят за да ти е мирна главата не се знае кой ще проверява . :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:45 
Буря
Аватар

Е, да, то тоя фактор тепърва ще се разбере каква роля ще изиграе... :п

Чакаме резултатите, хъх. СенкиВСиньо, смятай се за уникален случай - в моята аудитория също настъпи едно такова гробовно мълчание след Просветата.. :Д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:47 
Постоянно присъствие
Аватар

Аз съм тотално отчаяна,намерих си толкова много грешки.Пак от бързане съм объркала местата на Георги Войтех и Петър Делян,да не говорим,че съм писала,че Калоян действа с помощта на маджарите,а то е срещу тях+това за годините му,дискусията .. и май какво стана 4 :| :cry: Стискам палци да ми се падне добър проверител и да имам 5 :pale:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:52 
Аватар

ScionOfStorm написа:
Чакаме резултатите, хъх. СенкиВСиньо, смятай се за уникален случай - в моята аудитория също настъпи едно такова гробовно мълчание след Просветата.. :Д

Амчи аз съм си уникална :geek: Е то в общи линии аз издавах звуците в нашата зала...

Много смешно беше като обявиха, че ако те хванат да преписваш ти анулират цялата година и отзад се чу едно единодушно "Ееееее!" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:53 
Да живей словото

Благодарил (а): 1 пъти.
ахаха,при мен също е средна работа,за разлика от вас аз нямам никакви фактологически грешки,всичко,което съм написал е вярно...обаче Калоян доста го претупах и сигурно затова ще ме санкционират!Писах 14 страници,от които първите 4 са увод и обяснения,другите 6 за Асен и Петър и последните 4 за Калоян!100 процента ще ми смъкнат оценката за дългия увод и претупванета накрая на Калоян :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 18:54 
Постоянно присъствие

Благодарил (а): 6 пъти.
при нас квестора нали трябваше да слезе да препише темите и му трябва листче,че няма и разправя " ей нямате ли някоя листче" и всички не..и той еее егати и пищови ли нямате

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 19:01 
Аватар

BLUSH - хахаха. А при нас единия квестор беше мека китка. Беше голям сладур.

Много ме е яд, защото имаше някаква ***** която след края на изпита продължи да си проверява и поправя, докато квесторите се скараха на едно друго момиче, а тая сякаш ангел небесен и се правиха, че не я виждат. И имаше телефон! Гррр :evil: Просто не е честно спрямо другите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 19:03 
Staring at the world through my rearview
Аватар

Благодарил (а): 122 пъти.
При нас единият квестор написа Въстановяване... е после другият му каза ,че е изпуснал З-то. :D
Иначе при нас хванаха няколко с пищови, даже дочувах нещо да се карат, но не съм много разбрал какво става, тъй като трябваше да пиша за антибългарската коалиция изградена от Рим.. 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 19:04 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
ShadowsInBlue написа:
Много ме е яд, защото имаше някаква ***** която след края на изпита продължи да си проверява и поправя, докато квесторите се скараха на едно друго момиче, а тая сякаш ангел небесен и се правиха, че не я виждат. И имаше телефон! Гррр :evil: Просто не е честно спрямо другите.

Е ти не се ли сещаш как тази ***** просто е била нечия племенница? :lol: Спокойно, в скоро време ще се появят разказите на очевидци за безумията, които се случват по време на изпитите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 19:10 
Постоянно присъствие

Благодарил (а): 6 пъти.
Кофти,но винаги е имало и ще има такива.Нищо не зависи от нас и не можем да направим :) Някой случайно знае ли контрлоните теми...никъде ги няма

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 19:12 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Аз пък избрах да пиша по темата за новобългарска просвета. Като цяло и двете ги знаех добре, но нещо вътре в мен ме притегли към първата тема. Може би поради пристрастията ми към Възраждането въобще. Дотук добре, но....За съжаление имам няколко фактологически грешки и празноти (напр. писах, че Берон е учел в Лондон, Париж и Прага, докато той всъщност е живял там, а е учел в Мюнхен и Хайделберг. Френският лицей в Галата и американският Роберт колеж писах, че са открити съответно през 1862 и '68г., докато и двата са открити една година по-рано) :( Иначе развих цялата тема (21 страници - обемът никога не го взимам под особено влияние), а по едно време започнах и да се притеснявам, че времето няма да ми стигне. Смятате ли, че ще ме резнат здраво поради грешки, които са подобни на тези, които изброих :?: Имам егати чувството, че те ще ми излязат през носа... Наистина темата е наситена с хронологически факти, но въпреки това ми по-харесва от алтернативната тема днес. :roll:

Последна промяна GBog на 26 Апр 2009, 19:17, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 19:14 
Буря
Аватар

Роберт не беше ли 1863 О.о?

А за връзкарите...тях си ги имам в сметките още от първи клас, когато заради такова нещо не ме допуснаха в едно даскало, дето исках да уча. :п

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2009, 19:16 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
пардон, една година по-късно са открити (1863 и 69') :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 432  Следваща