ShadowsInBlue написа:
MidwinterSun, 4 часа са малко време, за да напишеш подробна тема. Като си прегледах темичката вкъщи и като изключим фактологическите грешки и тъпите грешки от недоглеждане, имам само 2 пропуснати момента - битката на Асен при Сяр и Инокентий 3 с/у българите. И 12 страници. Но над 4 не очаквам, за редовния ще се постарая повече. What can't kill you can only make you stronger

Да, малко време са. Преди мен вече отбелязаха, че тази тема би трябвало да се даде в съкратен вариант. Но, повярвайте ми, 20 страници за 4 часа са напълно постижимо нещо. И то за вас ще е от полза, бе, хора... Аз вече си влязох. Написах си обема, изкарах си оценката и съм вътре. Не ги говоря тия работи за себе си.
RA[sgB] написа:
Извинявай,ама това вече са си зубърски изказвания...Да не говорим,че половината неща,които пишем в темите си не сме длъжни да ги знаем...Ако сте забелязали в справочника на СУ пише,че трябва да се усвои материала от учебника за задължителна подготовка...не знам,ама ако препиша от обикновен учебник за асеневци и калоян,едва ли ще ми излизи повече от 5 листа!Така че всичко е лъжа и измама за изкарване на повече пари по частни уроци и продаване на теми!
Добро утро, обаче се явяваш на зубърски изпит, за който се изисква и да зубриш.
И щом като искате да сте в СУ, сте длъжни да ги знаете нещата. Не аз така съм решила и не сте първите, които минават по този път, нито ще сте последните.
И не е един учебник. А няколко учебника. И като събереш всичките тези учебници с цялата информация - ето ти я темата.
Не са нещата до частни уроци. Най-малкото до продаване на теми - колкото го има зазубрянето на материала, толкова е важно и това да ти бъде обяснена темата. Материалът не е малко и колкото по-добре сте подготвени върху него, толкова по-големи са шансовете ви да изкарате висока оценка и да ви приемат това, което искате.