Stark написа:
1. Фактът,че във почти всички професии има професионалисти и от двата пола може да ти говори достатъчно красноречиво за
социалното равенство между тях.
2. Когато мъжете са били на война в смутни времена,кой мислиш е поддържал икономиката на страната,като под икономика разбирай ВСИЧКИ сфери на труда
3. Те на това твойто му се вика тесногръдо мислене.Друг е въпросът,че с изказвания от подобен тип обиждаш и майка си,която доколкото разбрах също е юрист и респективно съдия

тоест и тя не е достойна за професията си
4. Не те знам с какво си се надишал,но вземи се освести,че с такива приказки излагаш и пола си и "милата си Варна".
5. Колкото до обобщенията.Сам казваш,че изказваш собствено мнение и в следващия момент се тупаш в гърдите,че знаеш,че "повечето" били еди какво си

Амо то като е твое мнението,то "повечето" си е твое понятие,те са "повече" за теб,но не и за нас.Сгряваш ли или трябва да гушнеш радиатора
6. Яворе красотата е преходна интелигенте

1. Не съм казал, че няма, но голяма част от професионалистите в дадено професионално направление не рядко са представители на един и същи пол(преимуществено)
говорим за природни дадености, а не за социални неща
2. Това изказване е крайно несериозно. Разбира се, че жените са успявали да свършат работата... Все пак обаче въпросът е тя не просто да бъде "свършена", а да се намери оптималната специализация на всеки.
3. Не бих се изказал за това колко се отдава правото на жените. Моето мнение визираше единствено наказателните съдии. Да не говорим, че изключения винаги има. (Това трябва да си го сложа в подписа за такива като вас, дето трябва да им се повтаря всеки път)
4. Едва ли някой би си помислил, че един жител на град дава достатъчно добра оценка за повечето хора в града.
5. Ами развии малко мисловна дейност. Изказвам мнение и обяснявам защо мисля така. Няма да оставя едни постни ненужни никому мнения! А за употребата на "повечето" ...
ами аз нищо не мога да направя по въпроса, че вие си нямате изградено мнение за нещата като цяло!!!
6. Аз си признавам, че поне съм малко повърхностен! Не мога да се влюбя в едноока слоница. Вече съм те поздравявал, че си го превъзмогнал това и съм ти споделил моя "проблем", така че спри да го дискутираш.
И не виждам защо пак те изббива на грубост... бива ли да си толкова неуравновесен!