Дата и час: 19 Яну 2026, 12:26

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007, 18:56 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
хах е тя от къде ти има телефона бе :wink: я дай малко инфо щото в понеделник съм у софията и да не си губя врмето ... ти кога ще се нансяш . аз чак на 22ри :wink:
егати чата стана чесно
:x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007, 22:51 
В началото бе словото

нали като си даваме дакументите при домакинката в блока ги слагат в една папка....и си оставяш и телефон за вразка...ами от там..а аз ще бада я сф вторник сряда...а окончателно на 22-ри отивам и си оставам там

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007, 01:57 
В началото бе словото

lilit , отпусни още малко инфо - като пари - документи - къде трябва да се ходи - има ли някакви срокове - защото аз мислих да ходя към петък , но явно трябва да отида по-рано да си оправя нещата . Аз съм в 34б блок :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007, 12:46 
В началото бе словото

първо разходка до уасг там където си подавахме дакументите за общежития и си плащаш таксата от 52лв(само сега е толкова после е 20 и нещо)после се ходи в съседната стая да се вземе настанителната заповед и след тва разходка до 4 блок в студентски в рпу-то за направата на адресна регистрация...адресната регистрация отнема мн времеллза това отиди до там вземи си номерче и като видиш кои номера влизат си прецени дали имаш време да идеш до блока си и да се настаниш(домакинката там е свяста и ще ви оправи документите без адресна )трябва ви 1 снемка за пропуска...а и трябва да се отиде до студентска клиника за печат че сте здрави...общо взето глупости...още като отидеш в уасг ще ти обяснят какво защо как

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007, 12:52 
В началото бе словото

Амеба отиди наистена към понеделник вторнек защото стаята ти може да е мизерия и да можеш да си я пауправиш...а ако случаино си с първокурснице или с хора които не са живели мин год в тази стая си сменете и бравата на вратата за всеки случай

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 21:39 
В началото бе словото

К'во се оплаквате от 36-ти ... :?
Там е най-добре, стаите са ремонтирани . А колкото до странното настаняване - и аз питам защо мен са ме праснали в 33-ти , като съм Архитектура :? А определено има от какво да се оплача... стаята е ... мазало ! Вчера цял ден ремонт, а за тоалетната нямам база за сравнение, може би с някоя обществена ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 22:47 
Пишете, о, братя
Аватар

ахах дано 35 е по добре утре ще ходя да видя за какво става въпрос :wink:

ха на 8мия етаж съм .... дано ако 35са почнали ремонти да е от горе надолу :D или поне да не ми капе на главата като вали навънка :lol:

бтв за разпределението мисля че е по местожителство в 35 сме само морски 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007, 10:10 
В началото бе словото

Changes сериозно ли е така в 33бл...аз там съм преместена от 36 ме сложиха в 33...единственото хубаво за сега и че сме 2 момичета в стаята...иначе и аз знам че в 36 е най-добре..даже ся са им отпуснали 90 матрака

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007, 14:16 
В началото бе словото

За жалост - да. Така е. Коридорите приличат на канално подземие за затворници :? Тоалетните би трябвало всички да са брутално зле, тъй като аз лично като казах на домакинката, че ще правя ремонт и тя отговори да не пипаме банята, защото някога щели да оправят всичките в блока. Въпреки, че чух, че на едно момиче тоалетната е доста добра, но явно е дело на предишни квартиранти. :| Не знам , може пък и да имаш късмет ... :thumbleft:
А теб как така те преместиха? Ти ли си подаде молба или ... ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007, 14:25 
В началото бе словото

едното от момичетата при които бях настанена подаде молба неква нейна приятелка да се настани при тях щото не била свикнала да живее с непознати и да така стана номера....а за банята нормално до ти кажат да не я бараш защото правят изцяло ремонти на баните,въпреки че не знам в 33 кога ще е тва...и коридорите във всички блокове изглеждат по този начин..аз не знам как ми е стаята,но момичето с което ще живея е там от тодина и предполагам че ще е добре(надявам се)..по принцип след 2-3 месеца ако поискаш можеш да подадеш молба за преместване в др стая,поне нещо такова разбрах

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2007, 23:16 
Пишете, о, братя
Аватар

ххх днеска ходих да си видя апартамента :lol: направо щях да припадна както казах съм на 8мия етаж а асансьора стига само до 7мия ... 8мия етаж е нещо като тавански освен моята стая има още 1 и помещението за "двигателя" на асансьора :x после имам желязна врата ама не е входна :shock: ами е поставена само в стаята с леглата
:lol: иначе входната е дървена .. в коридора липсва балатум "гардероба" е безврат ... цялата стена е в плакети на некви мъже :x има и насрисувана някаква дето показва среден пръст , изглежда са правили изолация на прозорците с пяна и като е засъхнала и са я рязали не са си я изчистили :x има 2 бюра и една маса с 3 стола от на баба ми времето
и неква смешна библиотечка ... абе трагична работа :| егати късмета дето имам чесно :evil: чувал съм че има доста прилични апартаменти .....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007, 07:49 
В началото бе словото

:shock: е неееее :lol: твоята бие всички рекорди. Мислех, че само мен са прецакали ... сега ми олекна :wink:
Шегувам се, разбира се. Виж, колкото и да е зле , винаги ама винаги може да си го оправите. Зависи колко хора сте и дали имате желание да хвърляте пари. :roll: А ти в кой блок си ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007, 10:22 
В началото бе словото

red&white моите съболезнования..едни приятели са в същото положение ама в 36 бл...и даже таман си бяха измили прозорците и заваля дъжд и ....общо взето стаята им си по наводни малко от към прозорците :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007, 10:24 
В началото бе словото

говори с домакинката да ви даде др столове и маси....поне с това може да ви помогне

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007, 15:00 
Пишете, о, братя
Аватар

35блок съм ... да се чувствам най прецакан така ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща