Johana, не си ме разбрала много добре или не си схванала послеписа. Никъде не съм използвал "всички жени". Говорех за определен кръг, но тъй като вие (всичките там дето рипате като майка с 9 циганчета за помощи) приехте целият ми постинг като някаква обида към вас, ще се извиня предварително. Това е погрешно възприемане. Самото ви присъствие ТУК, в този форум, говори отлично за вашата заинтересованост и цел да докажете себе си! Браво, вие имате моето уважение напълно. Не знам защо приехте всичко лично...
Цитат:
Колкото до книгите, далеч съм от мисълта, че ти си прочел всичко, така че не ми говори за "Братя Карамазови" и разни други произведения. Хубаво, прочел си 1000 книги (чак и комплимент ти направих), знаеш авторите и историите им, обаче има още милиони, които не си чел. Та, ако въпросната дама не знае някой автор, просто и го кажи, а не и лепвай етикета "тъпа", защото и тя може да направи същото с теб
И господин, yMeH, с тези твой изказвания доказваш, че не женският мозък е закърнял, а твоят собствен. Във всичко, което написа, дори и аз миг не се замисли за жените около себе си, за майка си и вероятно приятелката си. Остави ни нас, тези които не те познаваме, не можеш да ни обидиш, но да казваш на жената , която те е отгледала, че е "тъпа и вдлъбната".... показва колко Прост си ти.
Да, така е... никой не е чел всичко, но важното е да се поинтересува, най-малкото да попита какъв е тематичния топос/идейния център или като се прибере вкъщи да отвори Firefox-a и да потърси в goooogle нещо повече за съответната книга, най-малкото от сладко любопитство. А относно съпругата ми... О! То тя е пълно доказателство, че изключения има и това е неоспоримо - никога няма да го отрека. Мхм... това "колко прост съм аз" ще го прескоча предвид това, че като си го писала си била афектирана
Цитат:
Покрай тези постове само ме избива на агресия.
Още след мненията на ZmEiaT реших,че няма смисъл да посочвам грешките в разсъжденията му.На подобни ограничени хора никой не може да им помогне.
Само едно ще кажа и на двамата-ако вие излизате с такива момичета-ваш проблем.Но не съдете за всички покрай тях.Индукцията в много случаи е погрешно приложен метод.И,ако искате все пак да си намерите някое умно момиче,чийто живот,успехи и умения опровергават вашите твърдения-променете начина си на мислене.В противен случай не бихте могли да се надявате,че такова момиче би ви обърнало внимание.
Дете! Ще ме убиеш - на щастливо женен мъж даваш акъл кого и как да си намира. Oh my! Вземи ги хвърли тия черни рокли, черен грим и други клоунски консумативи, забрави думата агресия, тъй като е признак на слабост, и се съсредоточи върху ученето. Докажи се, не ми се обяснявай. (срамиш NightWish, бас държа, че даже не си си купила един техен албум ами ги сваляш от нета)
Пак към Johana - за ръководните кадри (каквато и да било работа) говориш наизуст, на теория. Кажи ми ти какви наблюдения имаш точно, че да съпоставиш мъж Инспектор продажби (примерно) и жена?
Никакви... Пък аз с това се занимавам и си вра носа в отдел човешки ресурси всеки път, от любопитство
cappucino:
Цитат:
НО! ми е писнало да слушам едни и същи теми от 15 различни човека, изтеглени и копирани
Ако това е отправено към мен ще ти се наложи да си върнеш думите назад предвид пълната оригиналност на това, което пиша и всякакви обвинения в плагиатство биха били не само неоснователни, но преливащи в клевета (което си е подсъдимо... принципно).
Цитат:
а личното ми мнение е, че човек, който не уважава жените и пренебрегва способностите им, лепвайки етикети "зубрачки" и "натегачки" изобщо, ама изобщо не заслужава уважение, просто защото е сляп като кон с капаци.
Жените винаги са били част от живота ми и имам уважение към тях, но какво общо има това с проблема с квотите? Айде стига си скимтяла, лесно е да се правиш на жертва. Върни се към темата.
Цитат:
yMeH, аз от позицията на една "тъпа, та вдлъбната" средностатистическа жена ще ти кажа да си гледаш работата
Гледам я използвам я и я мия редовно...
Цитат:
Не знам от къде идва цялата тази злоба, която таиш към женския пол, но искрено се надявам един ден да си промениш мнението
Злобно ли ти звуча? Напротив, по-скоро беше злободневно, с известни елементи на закачка предвид това колко дами тук ще пропищят. Винаги се получава... Не се ли забавлявате?
Цитат:
Абе, ей!!!Вие нищо не знаете!!!
yMeH е сътворил света, той казва какво е и какво не е.
да му се поклоним доземи!!!
Паган, ако беше в някой друг форум щях да мисля, че си бавноразвиващ се, с остра олигошизофрения, трайна анемия и мозъчна корозия, и диктуваш постингите си на някой друг да ти ги пише, но този друг го мързи и пише 2-3 реда. Но предвид това, че си тук ще ти кажа само да мълчиш, защото ми детинееш... Сега заради тебе ще ме погнат жените, използвайки те за пример, че и мъжете не са цвете за мирисане (че да не са и по-зле)
Разбира се аз пак бях "кратък"... нооо какво да се прави гледам да синтезирам всичко в едно, защото съм на работа. А вие?