Дата и час: 18 Яну 2026, 20:28

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Work&Travel pak
МнениеПубликувано на: 30 Май 2006, 18:59 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Студентка съм втори курс, специалност Археология в Исторически факултет и тива лято ще съм на бригада. Изтеглих и взех 3 от 5 изпита, но имам лятна практика и сега ходя и питам и "умната" ни чиновничка в канцеларията нищо не може да каже дали в крайна сметка се води като невзет изпит тази практика.Незнам дали мога да запиша 3 курс.. ПОМОГНЕТЕ моля ви.Администрацията в СУ е ОТВРАТИТЕЛНАААААААААААА

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2006, 15:55 
Легендарен флуудър

Лятната практика си е изпит, защото има оценка и ако не е взето го пишат за следващата година като невзет изпит. Всъщност има решение на ФС на ИФ да няма "бригадирски" сесии и да се прекъсва. Затова не разправяй много наляво и надясно, че си изтеглила изпитите. Деканът ще е бесен и ще си го изкара на някой добродушко и с право! :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2006, 16:29 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
СУ е единственият университет, в който правят всичко възможно, за да не се ходи на бригади :lol: Няма какво да се мъчите.По-добре си учете и си карайте практиките...Поне според мен,де. Всеки с мнението си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2006, 17:21 
Вазов
Аватар

Crematory написа:
СУ е единственият университет, в който правят всичко възможно, за да не се ходи на бригади

Да, така е. И лошо нема. Както коментирахме с един асистент, първо на първо сме дошли да учим :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2006, 17:50 
Легендарен флуудър

:lol: В България закриха бригадирското движение, защото било комунистическо. Нищо, че бригади е имало и по време на Втората световна война. Сега в САЩ го възстановиха. Сигурно, защото и у тях не е мого по-различно отколкото в комунизма. Поне при управлението на J.W.B. junior. :wink: :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: ok
МнениеПубликувано на: 31 Май 2006, 18:24 
В началото бе словото

Благодаря ви за мненията и аз си имам свое, но уважавам и чуждите.Според мен и за мен ученето си е на първо място, но не съм толкова ограничена личност, че да се занимавам само с 1 нещо:) А и не съм от мамините дечица, които само се оправдават, че учат и милите им родители са "длъжни" да ги издържат цял живот:) и така...знае ли някой кога се осъществявя т нар. ликвидационна сесия

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2006, 21:45 
princess in love
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
Да определено практиката ти се води като невзет изпит и ще можеш да си я вземеш догодина със сегашния първи курс, пък и да ти кажа нищо не изпускаш,но това е друга тема. Значи има някакъв теоритичен шанс да ти позволят да запишеш 3 курс реално с три невзети изпита,но затова трябва да си говориш с доц. Тотко Стоянов и евентуално той да ти разреши,но не ти гарантирам че ще стане ! Иначе дори и да ти се наложи да прекъснеш можеш да си влачиш изпитите още цяла година,т.е. крайният срок за взимането им ще е септемврийската сесия догодина. Успех !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2006, 17:17 
Легендарен флуудър

Ликвидационна сесия се прави веднъж в следването, в четвърти курс за вземане на невзети дотогава изпити. Гледай да не стигаш още отначало дотам! :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]