Дата и час: 19 Яну 2026, 10:06

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Георги Даскалов (09/2004г.)
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2004, 14:13 
Здравейте!
Хора откъде четохте за Съвременна балканска история? Вече 2ра гофина не мога да го взема, а всичките му книги изчетох. Ако някои има електронен вариант на лекции или книга ще съм благодарна да прати. Благодаря предварително! ani@mail.bg

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2004, 12:47 
Vmesto da tursite po Internet, kolejke, da bjahte hodili na lekcii!!! Nie ne sme chak takiva kasapi!!! :D

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2005, 22:35 
Dear lektor, всъщност ако знаехте за какво става въпрос, нямаше да отговаряте по този начин. Лекциите са крайно недостатъчни, макар и необходими. Просто изискванията на проф. Даскалов са по-високи, което ме кара да търся всякакви допълнителни материали, освен литературата, която е зададена по конспект. Освен това съм присъствала на лекциите, два пъти съм напускала работа за подготовката си за този изпит. Съгласна съм, че касапите са приятна "извинителна" легенда на колегите, но това не означава че изпитът не е труден. Дори напротив, този е най-трудният на който съм се явявала. И смятам, че форумите са място, чрез което можем да си помогнем, а не да се заяждаме.
Не мислите ли така, lektor?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]