Дата и час: 16 Яну 2026, 14:43

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: YES+ - 5 дни, които ме заредиха с енергия !:)
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2011, 21:41 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Миналата седмица участвах в YES+ със страхотния учител от Индия Авинаш Тику - накратко уникално преживяване, възможност, която отвори врати пред мен, разшири светогледа ми....Направи ме по-силна и щастлива в живот, изпълнен със стрес...

Няма да те убеждавам защо да отидеш, причините са мнооого, но само едно е сигурно -

възможностите идват при теб и не трябва да се изпускат, нали така :) А и е доста хубаво да направиш нещо толкова хубаво за себе си, да се почувстваш по-силен да се справиш с всички онези предизвикателства, които ни засипват всеки ден :)))

Ето и малко инфо:

YES!+ – Youth Empowerment and Skills Workshop – е изключително ефективна програма за развитие на личността за студенти и млади професионалисти на възраст 18-30 г.

YES!+ е курс преподаван в световно престижни университети (Berkley, MIT, Stanford). Google, Intel, NASA и други компании също използват техниките с голям успех.

YES!+ научава младежите как:

-да подобрят паметта и концентрацията си

-ефикасно да освобождават стреса и напрежението

-да се зареждат с енергия

-да подобрят взамоотношенията си

-да разкрият скрити си таланти и умения

-да развият пълния си потенциал

YES!+ насърчава участниците да израснат до своя пълен потенциал, както в личен, така и в професионален план. Това е програма на възможностите - колко надалеч можеш да стигнеш и какво можеш да постигнеш. И преди всичко за това да направиш нещо значимо в света около теб.

YES!+ е единствен по рода си с това, че не е базиран на теоретични концепции, нито на повърхностни формули за успех, а се основава на практически средства, които биват прилагани на момента и водят до директни и трайни резултати. YES!+ работи на всички нива:

За тялото: Игри, физически упражнения от йога и ефективни дихателни техники.

За ума: Практическо знание и интерактивни процеси за подобряване на паметта, концентрацията и умствената яснота.

За емоциите: Групови дискусии, създадени, които помагат за по-лесно справяне с предизвикателни ситуации.

Лидерство: Групови процеси за развитие на лидерски и комуникативни умения, както и стратегии за разрешаване на проблеми и конфликтни ситуации.

Още инфо: http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 0876481518

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: YES+ - 5 дни, които ме заредиха с енергия !:)
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2011, 21:43 
В началото бе словото

http://yesplus.bg/en/ още инфо, снимки, клипчета :) Пиши ми на лични, ако имаш въпроси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Апр 2011, 23:17 
В началото бе словото

Безплатен час по "йога и антистрес" от 19:00 този вторник 26 април, мини версия на YES+ курса следващата седмица с харизматичния Учител от Индия Авинаш Тику. Пишете ми за повече инфо :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2011, 13:03 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
И аз гледах по телевизията значителна група хора,които се правеха на маймуни и редуваха некоординирани движения.Традиционните "антистрес"(ех,че дразнеща дума) терапии на българина са посещения на театър и концерти,кръчмата(в границите на разумното поведение),селските увеселения,разходки сред природата и т.н.Който и да се опитва да сведе до минимум значението на тези дейности и да наложи напълно чуждите и характерни за някакви далечни общества индийски йога събирания,ходене на личен психолог,масови латино танци и тем подобни,трябва да получи сериозен отпор и да се изправи пред лицето на неминуем неуспех.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4 мнения ]