Майката говори на Петърчо:
- Синко... ела в банята да ти измия пишока...
Той е хитър и отговаря:
- Нека баба да ми го измие, на нея и треперят ръцете...
======================================
Уютна вечер. Семейство седи пред телевизора, пие кафе... На вратата се звъни. Майката
става и отваря. На прага седи огромен небръснат хамалин, стиснал под мишниците си два малки ковчега и пита:
- Маменце, вие вашите деца на лагер пращала ли сте ги?
- майката (хващайки се за сърцето) Ааааааааааааах...
- хамалина (подавайки ковчезите) ето вземете, те децата в час по трудово ги направиха...
======================================
Един моторист решил малко да се развее и се отправил на околосветско пътешествие. Случило се обаче нещастие - кораба, с който пътувал потънал и моториста се оказал сам на необитаем остров. В пълна самота минали десет години...
Веднъж обаче той видял че нещо плува в морето към острова. "-Не, това не е кораб," помислил моториста. Петното се приближило и той видял че това не е лодка или сал. Най-накрая от прибоя излязла страхотна блондинка в мокър водолазен костюм.
Приближила се към пича и го попитала: "-Колко дълго не си пушил?" "-Десет години!" отговорил моториста. Тя отворила ципа на водонепроницаемия джоб на левия ръкав на водолазния костюм и извадила пакет цигари... Запалил той цигата и сумти: "-Боже Господи, колко ми е гот!"
След това блондинката го попитала: "-А колко дълго не си пил хубавио уиски?" "-Десет години!" отговорил той.
Тя разкопчала десния джоб на водолазния си костюм, извадила бутилка "Чивас Регал" и му я подала. Моториста гаврътнал порядъчно голяма глътка и казал: "-Ох, направо фантастично!"
След това блондинката започнала да разкопчава дългия централен цип на водолазния костюм, започвайки от гърдите надолу, и съблазнително го попитала: "-Я ми кажи колко отдавна не си се забавлявал ИСТИНСКИ?"
На което моториста отвърнал със следния контравъпрос: "Боже Господи мой! Само не ми казвай че като отвориш ципа до край ще извадиш МОТОР...!"
=============================================================
Към една група
чопъристи, тихо и мирно попийващи кафенце, идва бавничко един
"пластмасов" пич, целия облечен в шарен пистов екип. Контраста е голям - солидните чичковци, целите в черна кожа, и ярко боядисания пистаркаджия.
-Здравейте пичове!-радостно говори пистаркаджията.- А защо ние никога не караме заедно??? Трябва да поправим тази грешка.
В групата на чопъристите се възцарява тягостно мълчание. Проблема е в това че тези два подвида (металните и пластмасовите) почти не си говорят, а даже и моторите си паркират отделно.
И така дружелюбния пистаркаджия чака отговор... Един от чопъристите лениво повдига очи и отговаря:
- А защо пък трябва да дружим с вас? Та вие всяка година сте РАЗЛИЧНИ!