Накратко само

Аз по принцип доста се кефя и на трите групи, така че този концерт беше очакван с изключителен интерес от мен.
Концертът започна няколко минутки по-рано

, поради което изпуснах половината първа песен на Caliban. Те наблегнаха почти иззяло на последния си албум и се представиха много добре. Не беше учудващо, че разделиха публиката на 2 части и после знаете какво става....
Вторите, Год Форбид, също се представиха отлично, и те наблегнаха на най-пресния си материал, а именно албума "Gone forever". Те също направиха всичко възможно да раздвижат максимално публиката и наистина успяха. По време на тяхното изпълнение повече хора взеха участие в куфеенето, но това беше нормално, тъй като те са по-познати на българските фенове отколкото Caliban.
Дойде време и за големите звезди на вечерта - Machine Head. Перфектно сценично поведение, редуване между песните от последния им трепач "Through the ashes of empires" с размазващи тежкотоварни хитове от миналото. А какво беше пред сцената... такова меле не бях виждал от доста време... Наистина групата се представи на страхотно ниво.
И сега ще спомена най-големият проблем на целия концерт, който досега премълчавах - звукът беше просто ужасен и малко помрачи силното представяне на групите.