|
Добър вечер на всички, понеже видях, че се е създала дискусия за личността ми, въпреки че е неизвестна са всички изказали се, не е лошо и аз да се включа. Да, аз казах на Новкиришка, че на изпита при нея масово се е преписвало. Ето какво стана точно, за да няма повече измислици. Първо – не съм й вдигал никакъв скандал. Съвсем спокойно й казах, че изпитът й е крайно субективен, защото повечето хора преписваха, а тези, които си направихме труда да учим и да играем честно, имаме тройки или четворки. Преписвачите имат масово петици. Има, разбира се, и хора, които сами си изкараха хубави оценки, но за съжаление бяха малцинство. Второ - не съм имал никакви претенции за собствената си оценка. Трето– въобще не съм й казвал, че ще ходя някъде си да си търся правата, а й пожелах приятен ден, както и тя на мен и излязох без никакви разправии от 292 аудитория. Четвърто – пред мен един колега, който имаше двойка на писмения (въпреки че преписваше), очевидно не знаеше абсолютно нищо, но й се измоли да му пише тройка и тя му писа. Помислете си, вие как бихте се чувствали в този момент – вие след редица безсънни нощи с тройка, а тези които са преписвали или са се молили са с по-високи оценки от вас. След това как тя е реагирала – изцяло нейно решение си е. Нали казвате, че Пиперков изпитва добре, защо се оплаквате? Също така до последния момент не знаехме какъв ще е форматът на изпита, отпада ви доводът, ще сте учили за писмен (освен ако не сте почнали да учите последните три дни, в което силно се съмнявам). Изпитът досега винаги е бил устен, така че защо точно вие да сте най-прецаканите, че и при вас е така? Искам да питам чии интереси са засегнати тук? На някой, който е искал да преписва ли? Ако има такива, те да си преценят. Аз не съм очаквал такава реакция- даже напротив, Мислех си, че хора като вас, които пишат във форума, са по-интелигентната и мислеща част, и най-малкото ще се съгласят, че е подигравка с труда им подобно развитие. Да не стигаме по-далеч и да правим изводи как се отразява всичко това на нивото на обучение във Факултета. За мен тази практика е отвратителна – така беше и на ОУД, да не говорим за тестовете по ОИТ. Още повече, че аз вече имам едно висше образование и съм се нагледал на подобни истории, така че нямам никакви скрупули да заявявам позицията си открито. Наблягам на последната дума и искам да кажа на тази, които искат да ми правят главата мека, да ми прилагат талионна мъст и други членовредително наказания, че съм от трета група, казвам се Георги и искам да ви видя на изпита по ОИТ, всички вас, които се изказвате за мен, скрити зад инициали. Именно поради тази причина няма да пиша повече тук, а ще чакам който има смелост да заяви някакво мнение, да го направи очи в очи с мен.
|