Дата и час: 16 Яну 2026, 09:47

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 316 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Директорка гони от училище ученици с дълги коси??!!
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 13:48 
S.P.Q.R.
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
ники написа:
Съжалявам, ама не хващам връзката нещо. Тоя така, пък оня иначе. Това с тестостерон, онова с мода. Ня някой му харесва, на друг не. Те тия работа са ясни. Да не задълбаваме в глупости. Това ми е последното мнения в тая тема за сега, че вече само си чешем езиците.

Заключението ми представлява една прогноза - директорката ще си остане на поста, а учениците ще си отрежат косите. Ние тука направихме точно от мухата слон. Аз предполагам, че ония дечица(забележи, че не ползвам келеши и пикльовци), ако бяха провели някакъв нормален разговор с директорката, тя щеше да си направи компромиси. Сега обаче, след като те потъпкват авторитета й, ясно, че няма да отстъпи. Точка.

Така си мислиш, защото нямаш представа какво значи дискриминация и след като не можеш да си обясниш понятието не можеш и да съзреш ситуацията в случая.А че ти въобще не би си пуснал дълга коса - вече ни се изясни, ма то това си е твойто лично отношение и не можеш да го наложиш на никого.Интересно би било ако някой директор наложи мярка - мъж без брада и с коса по-къса от 10 см. да не влиза в училище.По твоята логика това е в правомощията на директора - кат не ти отърва ходи в др. даскало.Какво мислиш за това положение и смяташ ли че има дискриминация и в този случай и защо?

See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 13:55 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
В нормалните училища такова нещо никога няма да направят. Може някой ден да направят такова нещо в някое странно даскало, ама за момента е немислимо и тия хипотези не ми ги пробутвай. Това би било повече дисриминация, защото хората с къса коса, могат да я отрежат, ама тия без, не могат да щракнат с пръсти и тя да им порасте. Вече наистина баста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 14:00 
S.P.Q.R.
Аватар

ники написа:
В нормалните училища такова нещо никога няма да направят. Може някой ден да направят такова нещо в някое странно даскало, ама за момента е немислимо и тия хипотези не ми ги пробутвай. Това би било повече дисриминация, защото хората с къса коса, могат да я отрежат, ама тия без, не могат да щракнат с пръсти и тя да им порасте. Вече наистина баста.

Можеш да си купиш перука докато ти порестне косата.И защо мислиш, че не може да бъде приет такъв правилник в някое даскало.Не е решил директора - не го е направил.И защо да е повече дискриминация - хората чакат дълго време да си пуснат косата а ти ги караш да я отрежат иначе - вън.Даже тука докато ти порастне косата може и с перука - така няма да губиш даже време да седиш извън даскало докато ти порастне косата.И защо баста - нямаш какво да кажеш ли?Всъщност не мислиш ли , че ти си доста социално програмиран от неща, които въобще не са задължителни в обществото.Къде и кой е приел в Република България, че дългата коса и брадата за мъже са нещо незаконно?Всъщност знаеш ли, че ако отрежеш или изгориш умишлено косата на др. човек той може да те осъди за обезщетение за материални и морални щети?

See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 14:11 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Така е, нямам, какво повече да кажа. Аз съм програмиран робот, който няма лично мнение, родителите са ми казали точно, какво да учи, нямам представа от гражданска позиция, имам комунистически възгледи, не чета закони, нямам смелостта да направя нещо, което по принцип не се прави, не защитавам неоправданите, дори ги дискриминирам с изказваният си, обиждам ги на келеш и пикльо, тъп съм да не разбирам подбудите им и съм консервативен като бабите на село. Този отговор задоволява ли те и имам ли разрешението ти да се оттегля от дискусията? Ако съм пропуснал нещо в списъка с лошите ми страни, се чувствай свободен да го добавиш, няма да се обидя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 14:18 
S.P.Q.R.
Аватар

То си е твоя воля дали ще седиш да дискутираме или не.а относно личните ти качества не те познавам за да ги определя точно, но според това което пишеш наистина си консервативен.

See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 15:36 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Batbayan написа:
То си е твоя воля дали ще седиш да дискутираме или не.а относно личните ти качества не те познавам за да ги определя точно, но според това което пишеш наистина си консервативен.

Консервативните възгледи нямат нищо общо с ограничените.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 16:29 
Легендарен флуудър
Аватар

Плюс това Ники си каза, че е консервативен още в началото, то в това лошо няма :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 17:56 
Легендарен флуудър

[
gogigagagagigo написа:
Предизвиквам Жокера на дуел, за нанесана обида, нарече ме малък келеш... :evil:
В 1 часа в булонския лес, тип скарамуш :Laie_54:

Прес Рилийз :)
Секундантите на Жокера са упълномощени да заявят, че се е получило елементарно недоразумение, дължащо се на умерена :idea: употреба на алкохол, съчетана с неумерено :idea: нарастване на нивата на тестостерон, характерно за възрастовите особености, но нехарактерно за климатическия пояс по това време на годината.
Под забележително точната характеристика "малки келеши", (която за отбелязване е използвана само и изключително в pluralis и е взаимствана от незабравимия автор с ник ЦП, на когото всички дължим авторско право във формата на бири) винаги се е целяло само създаването на колективен образ на бунтарите срещу училищните порядки в една от крепостите на българското средно образование - 7 училище. Лиричният образ на "малките келеши" може да съществува само в своята множествена и неиндивидуална форма.
Всяка прилика с действителни лица и събития в този форум е случайна и непреднамерена.
От секундантите на Жокера
en ville

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 18:57 
Spiritchaser
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
:lol: :notworthy:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 19:01 
От дъжд на вятър

Това е дискриминация! Но както и да е. Не зависи нищо от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2008, 20:01 
Легендарен флуудър
Аватар

:lol: да приема ли това пояснение, в смисъл че не се отнасяло за мен, а за други деветнайсетгодишни ?
:lol:

добре няма да има дуел, да бъде влоята ми! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008, 00:22 
Легендарен флуудър

Окръжно No 2
Под "малки келеши" ние разбираме само неразумно съпротивляващите се против собствените си интереси ученици, а не техните връстници от висшите училища и особено от свещената Alma Mater. Те попадат в друга категория, която засега намираме за уместно да не споменаваме. :mrgreen:
Като учен и предосторожен човек, Жокера, да се свети името Му, беше направил предварителна справка с литературата за дуелите и беше избрал за място - покрива на сградата на Ректората, а за оръжие - водни пистолети, куче марка и китайско производство. Беше направено предложение за воден резервоар да се използва новопостроената чешма в двора със Свети Климент, което е технически невъзможно до пролетта на следващата година.
Секундантите изказват своето задоволство от успешно приключилата омиротворителна мисия като подчертават заслугите на президента Саркози, начело на Френското председателство на Европейския съюз, на ОССЕ, СС на ООН и Пакта за стабилност в Югоизточна Европа.
От ГЩ по подготовка и предотвратяване на дуела
en ville

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008, 09:29 
Плиний Стари
Аватар

gogigagagagigo написа:
Плюс това Ники си каза, че е консервативен още в началото, то в това лошо няма :)

Исках да кажа, че в консервативните възгледи нямат нищо общо с тия неща. Всъщност консервативното мислене е цялостно- един човек не е въобще консервативен, в случай, че подкрепя, просто давам пример, полуголите жени, обаче отрича дългата коса. Въпросът в някои моменти опира до ограничаване( защото не искам да употребявам ограниченост, докато не познавам човека, комуто слагам квалификации).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008, 09:30 
Легендарен флуудър
Аватар

Ако имаше дуел трябваше да е в борисовата градина в гората :mrgreen: да има къде да се тича
:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008, 13:12 
S.P.Q.R.
Аватар

Чакайте пак да завали сняг и може и да има дуели . :lol: :P

See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 316 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща