naebah_koza написа:
Аз бях на изпит на 21-май по История и докато изписвах 123-тата страница по темата за Църковното движение, влезе една стройна бабичка тип "застаряваща к***а", облечена в черно. След като напусна залата, главният квестор(един много дебел и потен дребнопишковец, но добряк) я представи и каза коя е.
В същия ден, докато вечерях яйца на очи в масло, попаднах на новини, където предаваха за изпита и дадоха Каймакамова. Направи ми силно впечатление, че издаваше ледено излъчване, но в същото време и силно еротично. Наистина е възрастна, но и доста добре запзаена за 55-годишна жена. Има гъста черна коса-много добре подредена и сресана, свежа кожа и стройна фигура. Макар и на години има стил и бие по перверзия младите момиченца, наконтени с евтини гримове, къси турски полички и подръпващи "Карелия слимс".
Ако беше с 10-тина сантиметра по-висока и минаваше 178см, би била абсолютен средиземноморски тип жена-точно от онези, които знаят как да изтискат един мъж в леглото, да задоволят всичките му първични капризи, но в същото време с достатъчно твърди характери, за да пречупят всеки мъж и опитите му за слагане на "юзда" на жената.
Ти си бил в моята зала на изпита

Аз пък на 24-и май видях любимия квестор на сутрешния блок по БтВ.Иначе,за да измисли човек подобна тема,май не сичко е наред... Иначе жената (нека гледаме на нея просто като на историк всъщност) се казва МилИЯна,или поне така пише на един от учебниците дето са го писали с Пламен Митев и други юнаци.