Дата и час: 21 Яну 2026, 04:42

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 836 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 56  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: 1 курс Право ('09-'10)
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 09:52 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 210 пъти.
ROKFELER написа:
Ей, какво става в този форум, бе? :shock: :shock: . Къде се изпариха гениите със счупени ръце от писане и шестици отгоре до долу :) :) ? .Оф и аз колко съм несъобразителен -то вярно, че изпитът по Икономика мина и май нещата са се попроменили. :cry: :cry:

Ми аз бих споделила за нашия изпит и за моята оцена ( :cheers: ), Мишо, но при положение, че целият втори поток бяхме в един ден, надали на някой ще му е от полза. Но ако държиш да се похваля - да, и по икономика имам 6 ;) Кефи се :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 10:26 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Някой ще каже ли кои теми трябва да четем по УКУ и стигат ли лекциите :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 10:43 
Неодекадент
Аватар

Благодарил (а): 69 пъти.
Рокфелере, ти навремето Финанси се канеше да учиш, а сега една Обща икономическа теория ли ти се опъва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 10:52 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Оценките от колоквиумите оказаха ли някакво влияние върху формирането на оценката или се взима предвид само оценката от теста?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 11:01 
В началото бе словото
Аватар

Няма ли вероятност оценките по философия да излязат по-рано...Айде, че искам да се разбия от мързел тва лято, пък за целта тряя си знам оценката по философия, че да ми се осребрят оценките, както казваше проф. Новкиришка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 11:59 
Флъдзила
Аватар

Ми... на 7.07, Дени- то малко остана до тогава.. Пък и не мисля, че точно тази оценка трябва да ти представлява голямо притеснение :lol:

somebody написа:
Някой ще каже ли кои теми трябва да четем по УКУ и стигат ли лекциите :?

Лекциите са напълно достатъчни. Иначе - до 13(14) тема- формите на държавата :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 12:10 
Флъдзила
Аватар

Малко си противоречиш, Мишо- чудиш се къде са хората "отдолу до горе с шестици", пускаш иронични коментарчета, че са ( или сме) се изпокрили, после пък заявяваш, че не те интересувало.

А това, че ти си "зубкал в училище", съвсем не означава, че и други хора сме го правили или и че сега го правим. Да не говорим, че при изпит, който е тест, няма как да изкараш хубава оценка, ако не разбираш материала и не можеш да разсъждаваш по него.
Така че като ще се правиш на интересен - имай някаква почва поне ;)

П.П. Ти може и да не си ме споменавал по именно, но при положение, че от тук присъстващите само аз и Яница, доколкото знам, имаме само 6ци ( и не го казвам с цел изтъкване - ти сам го провокираш) ( ако някого пропускам- извинявам се),а изпитът на Яни не беше минал.. мисля че е ясно кого визираше с язвителното си коментарче.
И другият път като не те интересува- не питай! ;)

Последна промяна _sonrisa_ на 04 Юли 2010, 12:16, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 12:21 
Флъдзила
Аватар

:lol: :lol: Искрено ме разсмя, наистина :lol:
Интересно ми е защо реши, че съм подмазвачка, но явно в твоите разбирания, когато един човек поема отговрност, се подмазва, така че.. ок ;)

А това, че според теб единственият начин да се изкарват 6ци е зубренето- явно си е от личен опит. Но пък приеми, че някои хора просто могат, освен да запаметяват, и да мислят ;)

П.П. " Ходи и това лято се снимай там ,тегли темичките " - :lol: Ми ако и това лято кандидатствах и ако пак бях в тази аудитория- да, бих теглила темите отново. И то не, за да ме снимат, защото, за разлика от теб, имам смелост и мога да разчитам на себе си. Така че обвинявай ме в каквото пожелаеш - не си предизвикал у мен уважение, че да ме интересува :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 13:36 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Да, стига сте спамили :).Колегите от 1-4 група - нищо конкретно не казахте за въпросите на изпита.Дайте някакъв примерен въпрос или задача.Защото последните 2-3 странички има само "ала-бала".

П.П. _sonrisa_, само и аз да уточня, че не си само ти с 6-ци наистина.И от нашата група имаме такъв човек.Освен това, незнам за останалите колеги, но за мен нищо не означават в общи линии оценките в този факултет поне от това което съм видял до тук :)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 13:47 
Флъдзила
Аватар

Ivanxou написа:
П.П. _sonrisa_, само и аз да уточня, че не си само ти с 6-ци наистина.И от нашата група имаме такъв човек.Освен това, незнам за останалите колеги, но за мен нищо не означават в общи линии оценките в този факултет поне от това което съм видял до тук !

Точно това казвах и аз - че Мишо, го изкарва като нещо бог знае какво, а в крайна сметка не е. Аз съвсем не го смятам за такова. И естествено, че знам, че и други хора имат само 6-ци - и в мойта група има още едно момиче и от другите познавам също ( ако не се лъжа, и ти си от 5та, така че при вас близначките са си доказателство :)). Затова изрично уточних, че говоря за пишещите във форума :)

Но мисля, че наистина е време малко да се поразчисти тука.. много се разспамихме за глупости :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 14:55 
В началото бе словото
Аватар

FeeRiq написа:
Оценките от колоквиумите оказаха ли някакво влияние върху формирането на оценката или се взима предвид само оценката от теста?

Не знам дали при всички е било така, но горе -долу имаше 3 ситуации: Ако оценката ти на изпита е 6 имаш ниски колкоквиуми -пише се 6. Ако имаш слаба оценка на изпита, високи оценки на колоквиумите - те дърпат оценката нагоре. Ако са сходни - средно аритметично. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 15:09 
В началото бе словото
Аватар

Ivanxou написа:
Да, стига сте спамили :).Колегите от 1-4 група - нищо конкретно не казахте за въпросите на изпита.Дайте някакъв примерен въпрос или задача.Защото последните 2-3 странички има само "ала-бала".

Не знам доколко е честно да даваме подробна информация за въпросите...По-скоро не е коректно...

зад. Ако се налови повече риба , накъде ще се премести кривата - подточките са с различни посоки.
зад. AVC , FC i Q са ти дадени - иска се да намериш TC
зад. Солидарна отговорност има при - изброени с различни видове дружества
зад. Някаква крива пресича коя друга в коя й точка.
зад. Да посочиш дали дадено услове важи само за съвършена или несъвършена или и за двете конкуренции и др.

Има и по-сложно формулирани. И на много места подточка г) е "нещо си) и друго си) са верни", което е много объркващо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 15:22 
Да живей словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Едната задача беше от миналия колоквиум с отговор 190...Като си разгледах всички въпроси установих,че само за този отговор бях сигурен,защото не знам как ,но бях запомнил още оттогава,че отговорът бе 190 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 15:43 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
ROKFELER написа:
Виж сега, няма смисъл да влизам в спорове с най-голямата подмазвачка в целия факултет. Ходи и това лято се снимай там ,тегли темичките ,прави мили очички на преподавателите и се радвай. :cheers: :cheers: .А и ако мислиш,че аз съм зубрил в училище може и така да е, но тук практикувам по друг начин за разлика от теб :lol: :lol: .

Иди на дискотека, хвани си гадже, прави секс. Нямам какво да ти кажа друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2010, 16:12 
Флъдзила
Аватар

Илда написа:
Ivanxou написа:

Не знам доколко е честно да даваме подробна информация за въпросите...По-скоро не е коректно...

зад. Ако се налови повече риба , накъде ще се премести кривата - подточките са с различни посоки.
зад. AVC , FC i Q са ти дадени - иска се да намериш TC
зад. Солидарна отговорност има при - изброени с различни видове дружества
зад. Някаква крива пресича коя друга в коя й точка.
зад. Да посочиш дали дадено услове важи само за съвършена или несъвършена или и за двете конкуренции и др.

Има и по-сложно формулирани. И на много места подточка г) е "нещо си) и друго си) са верни", което е много объркващо.

:O:O Тези задачи ни бяха на нашия колоквиум! хах Пеовски явно е услижил с тестчета :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 836 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 56  Следваща