Batbayan написа:
първо тук не става дума за това дали мъжете с дълги коси са привлекателни за жените , за кои социални групи от тях и в какви проценти.
ОООооооо мъ ти тва ли успя да измислиш

Сакън
Първо,точно затва става дума,щото 99% от мъжете с дълга косъ и брадъ са метълисти,тва и баба ти го знае,не ми се прави на паднал от марс
затва темата е направена от психоложка-метълистка,затва тука пишат основно метълисти.Това сега е голяма драма за вас.Са ще изпишете 69 страници
Batbayan написа:
Досега съм констатирал също че типичните изрусени чалгарчета с тесни дънчици ги харесват само чалгарки с ниско IQ, но това в крайна сметка на мен не ми влиза в работата
Няма такива "типични чалгарчета",ясно
Но има типични метълисти,щото по правило всичките се пънат да им личи по външния вид,че са метълисти
Batbayan написа:
затова е демокрация всеки да се облича как си иска и да не пречи на другите да правят същото, ОК?
Да,ама ваща визия смущава всички останали,не за нещо друго,а щото е НЕПРИЕМЛИВА,тва не ви ли е станало ясно

Особено е неприемлива за училища,университети и работно място

Като си ходите из парковете да пиете бира,си одете с квото искате,но на официални мести е просто смешно
Един "типичен чалгар с (тесни) дънки" с нищо не смущава останалите

Дънки носи почти всеки,независимо каква музика слуша

Факт
Не ставало въпрос за метълисти,а за друго ставало въпрос.......хахахах.......колко трогателно......не съм на 14 години,перфектно разбирам за какво става въпрос

Сигурен съм,че въпросните "ученици" са метълисти
Както и съм сигурен,че въпроса не е чак толкова и заради факта,че тез момчета са с дълги коси,а затова че(малко ще се повторя)са метълисти,което означава,че трябва да имат и брада,и фланелки с грозни мумии,и някви казармени одежди,и някви торби на гърба,и това,и онова,и някви железарии по ръцете,и на баба ти..........То нещата са комплексни.Един метълист не се задоволява само с дълга коса,а всичко останало да му е спретнато,ако мога така да се изразъ

Затова разбирам директорката.Напълно е нормално тези метълисти да подронват реномето на учебното заведение

Всички останали хора се обличат по приемлив начин,само метълистите тряя да се правят на интересни,щото се изживяват като "вечната черна овца",нали така беше

За тях всички останали са стадо,всички са комерс,само те са много специални и останалите са им длъжни за нещо

Сакън