Дата и час: 21 Яну 2026, 08:59

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Първо прочети първото мнение и после отговори! Искаш ли нов по-стриктен модератор?
НЕ - има си правила, които са достатъчно добри и не искам някой да ми налага диктатура 41%  41%  [ 9 ]
ДА - има нужда от по-строго модериране, обществото ни не е дорасло за либералисъм 45%  45%  [ 10 ]
Празна бюлетина - ни знам, ни мъ интирисувъ 14%  14%  [ 3 ]
Общо гласове : 22
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:19 
Пишеща машина
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
държиш се вече като лигаво хлапе :lol: няма за какво да се "драка" , защото е смешно. ако това ти е идеала за модератор.. супер ;) сегашните са си страхотни и са достатъчно толерантни да не изтрият всички теми и мнения, които се появиха днес

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:22 
Вазов
Аватар

Joyride написа:
и са достатъчно толерантни да не изтрият всички теми и мнения, които се появиха днес

Ааа, отсъствието на страхливците, ги прави толерантни. Няма ги. Как ще изтрият нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:27 
Пишеща машина
Аватар

ама ти май много филми гледаш - какви страхливци ?? ти май не разбираш от човещина и докато някой не ти седне на главата няма да мирясаш :lol: :wink: айде стига ,че и тази тема стана поредният чат . . мир и любов вам ;)

а за имането -Крематори я засякох днес. можеше да изтрие всичко. ама всички търпят словоизлиянията (ти, ни, тн) . много шум се вдигна, а няма за какво. всичко да се изтрие :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:30 
Вазов
Аватар

Не е за няма и нищо. Съвсем основателно си е.
Добре бе, каква толерантност? Плюе те някой и теб никакъв те няма и разчиташ на някой да те защитава.
Да не ви плащат по левче на минута и 2 за пост?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:34 
Пишеща машина
Аватар

хахах :) ама наистина ме разсмиваш- без ирония и тн. казах ти вече- нещата, които говориш ,визирайки алхимика, са напълно бесмислени. 1во ,че няма от кой да се защитава
2. на теб не ти прави чест ,че го ПЛЮЕШ
3. умният отстъпва са казали някога.. той е достатъчно умен да не взима страна в глупави спорове.
4. не ми плаща никой - не съм сляпа ,а и мнение имам както се вижда.
5. за който и да говореше по този начин пак щях да го защитавам. но в случая с алхимика пък вече ставаш нагъл :evil:
6. когато не обръщаш внимание на дразнители показваш, че си над тях :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:36 
Вазов
Аватар

Той ли е над мен? Засега - да. Ама иначе е жалък по душа.
Вие повече ме кефите от него. Съвсем сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:40 
Пишеща машина
Аватар

изкушаваш ме да пиша още -а явно си против ЛС-то. познаваш ли го ,че да кажеш ,че е жалък по душа ? за мен жалко е да се държиш като простак и дори когато осъзнаваш,че няма смисъл да продължаваш да се инатиш. . . :roll: всичко си има граници
не те познавам, но си мисля,че насилствено прекаляваш с изявленията ;) така че.. свии платната и стига заяждане. наистина няма смисъл по този начин да си изкарваме енергията (за някои агресия)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:42 
В началото бе словото
Аватар

Смях, смях... Военен режим.... Какви са тия измислици? Сякаш ви държат в концлагери. Нямате ядене, къде да спите ли? Не ви разбирам? Правите от мухата стадо слонове. Хубава работа, българска работа! Това че някой ви триел мненията не значи диктаторство! В други форуми са ми трили 200 мнения, който нямаха и капка глупости и заяждане в тях! Ама да не го убих оня (защото го познавам). Казах и другаде в този лабиринт от разправии, оставете хората да си проявят възможностите, не ги осъждайте предварително!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:43 
Вазов
Аватар

Joyride написа:
(за някои агресия)

За женичките, които помагат на обречените. Тук малко се поозориха и видяха агресия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:48 
Пишеща машина
Аватар

merry_cherry- по принцип си права ,но в случая с Илиян не е точно така. той е прекалено предубеден и субективен ,а да не говорим как всяко мнение, което не му се нрави ще бъде изтривано. като гледам как напада всички "дръзнали" да кажат нещо за СУ.. той питаше дали ни плащат, ама на него дали не му плащат да пази реномето на СУ :shock: :P :P
даже не знам за какво иска да става модератор. наистина цялата тази история стана много преувеличена и вече направо граничи с глупостта..

iliyan : няма обречени - СПРИ ФИЛМИТЕ. форума не е някоя мисия .. женички звучи много пренебрежително, но не знам кой остана сам накрая.. спри се малко и не чети повърхностно .. агресия + цинизми = Илиян :P :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:52 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
merry_cherry написа:
Смях, смях... Военен режим.... Какви са тия измислици? Сякаш ви държат в концлагери. Нямате ядене, къде да спите ли? Не ви разбирам? Правите от мухата стадо слонове. Хубава работа, българска работа! Това че някой ви триел мненията не значи диктаторство! В други форуми са ми трили 200 мнения, който нямаха и капка глупости и заяждане в тях! Ама да не го убих оня (защото го познавам). Казах и другаде в този лабиринт от разправии, оставете хората да си проявят възможностите, не ги осъждайте предварително!

Не четеш внимателно. В момента няма военен режим и почти всички сме много доволни. Идеята е да не допускаме Илиян да го наложи :wink:

Както и да е - всичко свърши вече, труповете са разчистени и народът се готви за веселби :D

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 22:55 
Вазов
Аватар

Joyride написа:
iliyan : няма обречени

Има. Това са тези, които защитавате, смея да кажа посредствено. Нямат достойнство за 0. Досега нормален човек да беше избягал? Те са инати супер яки. Ама аз не се отказвам, както се вижда. Или не се вижда? Да ви припомня ли? :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 23:06 
Вазов
Аватар

Всяка вечер ми е любимия лаф:
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ за фронта
Долни и жалки сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 103 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7