Дата и час: 18 Яну 2026, 21:53

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 11:17 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Joyride написа:
за няколко дена форума заприлича на бойно поле

Не, не е свинщина. Ние ще предотвратяваме свинщината. За мен свинщина са "мненията" на потребители, които съм цитирал неведнъж и затова сега няма да го правя.
За моите коментари - събрано може да са повече, но важното е, че всеки знак е излязал от бутон, натиснат от пръстта ми, а не с две комбинации от два бутона - един чаршаф.
И не знам кой пусна мухата, че съм бил най-агресивния от редовните. СВОБОДА НА СЛОВОТО НЕ ОЗНАЧАВА СЛОБОДИЯ! Правете диференцирана разлика между двете неща.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 11:33 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Не е тук темата да обсъждаме кой е агресивен и кой не, но който го е казал , е бил прав - ти наистина си много агресивен във форума.И това не ми прави впечетление от вчера , днес или последните 3 дни.Прави ми впечетление от както си започнал да пишеш тук.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 11:37 
Вазов
Аватар

Crematory написа:
И това не ми прави впечетление от вчера , днес или последните 3 дни.Прави ми впечетление от както си започнал да пишеш тук.

Много ясно. Нито съм се променил, нито ще се променя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ЦП
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 11:43 
Писаружяк
Аватар

Crematory написа:
Циндил-Пиндил написа:
Смешно е чак, че за 3 дни нито един от важните хора в тоя форум не е влязъл, камо ли да направи нещо по въпроса.

Съжалявам. Нямам нито време,нито възможност, нито домашен компютър, за да съм тук 24 нон-стоп.Нямам намерение да се карам с вас, напротив, дори имам намерение след като прочистя форума днес, да се откажа от модераторската си длъжност и да си тръгна по живо , по здраво от тук. Избирайте си който искате за модератор на какъвто раздел желаете. Не мога да се справя с вас.

Недей,мила :cry: .Никой(почти никой) не те е нападал.Както останалите се изказаха,и както аз първа казах (8)) ,идеята е новите модератори да са ти в помощ и да действате заедно с цел да има постоянен модераторски контрол.
Цитат:
И не знам кой пусна мухата, че съм бил най-агресивния от редовните.

Аз.Проблемче?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 11:49 
Вазов
Аватар

Не исках да те споменавам. Много добре знам, кой ме плюе и кой е с мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 12:04 
Пишеща машина
Аватар

iliyan- никой на мен не ми е пускал муха- чета във форума и добивам впечатления.нито пък плюя срещу теб. "СВОБОДА НА СЛОВОТО НЕ ОЗНАЧАВА СЛОБОДИЯ!" -абсолютно вярно. но за теб всяко мнение различно от твоето (недай си боже да е срещу СУ) е подложено на страшни нападки, а самият автор е оплют от всякъде.. което не е подобаващо за един модератор. това ми беше мисълта. и не знам дали е тук мястото за тези мнения, за това се извинявам предварително..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 12:06 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Не е, ще разделя темата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 12:16 
Вазов
Аватар

Joyride написа:
(недай си боже да е срещу СУ)

Ами в повечето случаи са неоснователни. Пък като не му харесва, да си задържи мнението. Ама да го поства, яяяяя.
Някой е възроптавал срещу работното време на секретарките в забравих кой факултет. Да си ме видяла там? Предполагам, че човека няма да седне да ги издавва безпричинно. И аз нищо не съм казал. Ама в другите случаи, когато безпочвено е оплют СУ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 12:22 
Писаружяк
Аватар

Ох,все забравям,че ти разбираш точно от какви промени се нуждае СУ.Направо се чудя как искаш да ставаш модератор.Не се занимавай с такива дребни неща,а направо издигни кандидатурата си за ректор на СУ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 12:27 
Пишеща машина
Аватар

nightwish :lol: :lol:

iliyan - ти си направо пристрастен към СУ :shock: не всички мнения са безпочвени,а и всеки има право да изказва впечатления и тн.. и то без да бъде изтрит от лицето на земята :P за да имат мнение хората за СУ явно не са ги сънували.. има си причина. вярно е,че има и такива ,които са голословни, но тук мисля ,че не видях нито 1.. :roll: СУ не е РАЙ -винаги има нужда от нещо,което да се свърши ,а ти го изкарваш дом с райски порти. всеки си има гледна точка, но определено не си обективен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 12:32 
Легендарен флуудър

Joyride написа:
nightwish :lol: :lol:

iliyan - ти си направо пристрастен към СУ :shock:

Виж, това не е осъдително :lol:
Друг е въпроса, че тази неизмерима любов го прави адски субективен на места.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 12:52 
Легендарен флуудър

Искаме слободия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 13:27 
Вазов
Аватар

Joyride написа:
вярно е,че има и такива ,които са голословни, но тук мисля ,че не видях нито 1..

Те не знам дали са сънували, ама ти си сънувал това, което говориш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 13:50 
you are a state of mind
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
Форум на фундаменталисти .. брррр :offtheair: Силно се надявам да е от топлото, но заявявам, че няма да гласувам за хора, които поддържат истеричен тона на Форума. Чудя се NRG какво прави в светата троица :roll:
Разбира се, че трябва контрол. Разбира се, че свобода не е слободия. Но контрол НЕ Е диктатура. Самото наблъскване на едно виртуално пространство за свободно време и/или информационна цел, с политически термини и религиозен фанатизъм, ме ужасява - това е върха на абсурда. Настройвате хора, които иначе нямат нищо против вас, срещу себе си с тая буря в чаша вода. С това 100% си спечелих смъртната омраза на "миротворците", но подчертавам дебело и тройно, че "щом не си с нас, значи си против нас" не важи - не днес, не и тук :lol: :lol: :lol:
Няма да гласувам за сегашната кандидатура. Ако спечелите - успех, но аз тук повече няма да напиша и буква. И без това в последно време разредих много присъствието си, но и така мисля, че ми идва в повече. Или ще влизам, ще ви гледам сеира, защото той няма да спре като ви изберат и ще дочакам по-нормални времена. Time is on my side, както си тананикаше Азазел в "Падналият ангел". :angel12:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ЦП
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2006, 16:21 
Master Of Puppets
Аватар

nightwish написа:
Crematory написа:
Циндил-Пиндил написа:
Смешно е чак, че за 3 дни нито един от важните хора в тоя форум не е влязъл, камо ли да направи нещо по въпроса.

Съжалявам. Нямам нито време,нито възможност, нито домашен компютър, за да съм тук 24 нон-стоп.Нямам намерение да се карам с вас, напротив, дори имам намерение след като прочистя форума днес, да се откажа от модераторската си длъжност и да си тръгна по живо , по здраво от тук. Избирайте си който искате за модератор на какъвто раздел желаете. Не мога да се справя с вас.

Недей,мила :cry: .Никой(почти никой) не те е нападал.Както останалите се изказаха,и както аз първа казах (8)) ,идеята е новите модератори да са ти в помощ и да действате заедно с цел да има постоянен модераторски контрол.

Crematory, наистина недей :!: Форума има нужда от теб.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща