Дата и час: 22 Яну 2026, 10:57

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2006, 12:25 
Форумно зомби
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
iliyan написа:
ra4e^f написа:
В момента имам чувството, че yMeH от темата за преписването залита и в др. посоки.. :rabbit: :evil3:

Аз ще го залитна него. Така ще излети, че няма да разбере накъде... :twisted: :twisted: :twisted:

:cussing: Ама вие момчетата /sorry..мъжете/ сте странна порода животинки. Нямам думи! Айде искам физическа разправа между вас, стига сте дрънкали ;) Екшън :protest: /всичко е в кръга на шегата ей!/
П.С.: преписването е позволено ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2006, 13:07 
Драскач
Аватар

Като се замислите реално, все ще има някой, който да препише. Просто от толкова хора... няма как да не стане. Друг е въпроса дали това е правилно, морално, честно. Вярно темите са трудни, но те са такива за всички и не може някой да си търси извинение с това. В крайна сметка все някога баба Крива ще излезе наяве. Разбирате ли, ако погледнем третия закон на механиката ( ако не се лъжа де :wink: , ако се лъжа ме извинете), гласящ, че всяко действие има обратно по посока и равно по големина противодействие, то може да се направи само един извод: Един ден животът сам ще отмъсти на нечестните! :roll: И все пак смятам, че изпитите наистина трябва да се променят, да се направи така, че да не може да се препише. Има достатъчно примери за такива изпити, та СУ и вс останали уни-та могат да се замислят малковърху начина си на препитване!
Айде и със здраве! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2006, 13:30 
Вазов
Аватар

Johana Jotkova написа:
Вярно темите са трудни, но те са такива за всички и не може някой да си търси извинение с това.

Ха, темите били трудни. Ми какво искат преписвачите? Те са съобразени с човешките възможности. Няма нищо нечовешко, освен преписването.

Johana Jotkova написа:
В крайна сметка все някога баба Крива ще излезе наяве.

Охоо - ще излезе. Като ги вземат на работа тея некадърници, ще си проличи кой си е взимал изпитите честно и кой е преписвал :wink: :wink:

Johana Jotkova написа:
Разбирате ли, ако погледнем третия закон на механиката

Формулите трябват ли ти? :P :P (само питам)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2006, 14:39 
В началото бе словото
Аватар

got написа:
Въпрос на воля от страна на квестори и даскали. :) Ако те НЕ желаят да се преписва, НЯМА да се преписва.Вярвайте ми... :!: Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, който му я дава...

Много точно... Не мисля, че споровете занапред са конструктивни, темата се изчерпа :) Който се забавлявал - забавлявал :wink:

Цитат:
Аз ще го залитна него. Така ще излети, че няма да разбере накъде...
Знам, че ме разбираш. С няколко човека тук се разбирам Това ме прави щастлив

Илиянчо не си ми на годините да ме заплашваш, глупаво е :) Не виждам и проблем в това да срещнеш противоположно мнение на твоето 8) Свободата не е в салама, свободата е тук... Стори ми се и че си се оплаквал от мен на отговорните лица. Защо? Ако ти преча ще си напусна сам :lol: А това колко постинга имам не мисля, че трябва да е признак, по който да ме съдиш - виж кога съм се регистрирал :) Забавлявай се, виждам, че доста навътре си приел нещата - не трябва - усмихни се! :) Мойта вече е изпята ама а дано младежта да се труди повече от колкото преписва.

Поздрави!

Винаги когато направя сравнение, използвайки качествата лекота и фриволност на гъсеницата в пеперудената и фаза (текстът май натежа), се сещам за стотиците финални етюди на лекота и фриволност по предната ми броня и стъклото в частност...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2006, 15:08 
Вазов
Аватар

yMeH написа:
Много точно... Не мисля, че споровете занапред са конструктивни, темата се изчерпа :) Който се забавлявал - забавлявал :wink:

Забавлявал ли си се? Хехееей. То такива, които само се забавляват ги има навсякъде. Кое ти е весело то цялата работа?

yMeH написа:
Стори ми се и че си се оплаквал от мен на отговорните лица.

Моля? :shock: :shock: :shock: :shock: Провери си пак инфото откъде ти е.

yMeH написа:
Мойта вече е изпята ама а дано младежта да се труди повече от колкото преписва.

Не си прави майтапи, защото въобще не ми е до майтапи в тази тема. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2006, 20:26 
Драскач
Аватар

iliyan написа:
Формулите трябват ли ти? :P :P (само питам)

О, не, моля те, приключих с физиката и повече изоообщо не ми се разправя с нея.... Малее как го мразя тоя предмет :evil:
П.С. Иначе мерси за предложението! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10